Банкови операции чрез смарт устройство

67348
Банкови операции чрез смарт устройство

Потребителите на интернет банкирането на "Райфайзенбанк" - Райфайзен ОНЛАЙН, които притежават мобилни устройства (смартфони, таблети и др.) с операционна система Android или iOS вече могат бързо и удобно да влязат в профила си чрез устройството и да извършват активни банкови операции след като инсталират приложението Райфайзен ОНЛАЙН.

Към настоящия момент, над 21 000 пъти са изтеглени приложенията за мобилно банкиране на Райфайзенбанк за Android и iOS. Чрез него клиентите могат по всяко време на денонощието, независимо от местоположението, да получават информация за актуалния баланс и движение по регистрирани сметки, наличности и др. Те могат да извършват неограничен брой преводи с висока сигурност, в местна и чуждестранна валута (до 300 лева или тяхната равностойност), без да е необходимо допълнителна инсталация на сертификат, а само с потвърждаване чрез SMS код или ТОКЕН устройство.

Wizz Air въвежда мобилен чек-ин за Андроид

Wizz Air най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа**, днес активира функцията за мобилно чекиране за своето ...

За удобство на клиентите, 120 офиса на Райфайзенбанк предлагат безплатен достъп до безжичен интернет. Клиентите на банката могат да се възползват от високоскоростната безжична WiFi мрежа без парола и допълнителни настройки на собствените си мобилни устройствата. Докато се намират в банковите клонове клиенти и посетители на банковия клон могат да се информират в интернет и да сравнявате актуални банкови промоции и оферти, да банкират или да сърфират в мрежата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии