Деца с въображение и телевизори с мощно изображение

4721
Деца с въображение и телевизори с мощно изображение
Снимка: Александър Македонски

Коя е най-ценната възраст? Онази, в която според всички големи учени са ни присъщи двете най-важни качества - любопитство и въображение. Тъкмо заради това от "Технократи" години наред вече обучават деца и младежи между 7 и 16 години, опитвайки се да ги въдворят в сложния, но и много интересен свят на роботиката, програмирането, възобновяването на енергийните източници. А самите те винаги са търсили най-подходящите телевизори, на които да предават своето ноу-хау и в случая се спряха на новите модели на LG.

Иво Бонев, който е от водещите фигури в "Технократи", и негови приятели, решиха да ни покажат как се конструира водородно задвижвана кола-макет. Нелека задача, но създаваща онези логически основи на мисленето, които в последствие се превръщат в най-търсените и най-перспективните.

За да илюстрират по-добре етапите на конструкцията, "Технократи"-те онагледиха ставащото с два супер мощни телевизора на LG - 4K OLED TV и 4K NanoCell TV. Когато става дума за толкова ангажиращ процес, с който се захващат ученици, от организацията държат на най-добрия избор: в случая става дума за телевизори с изключителна острота на изображението, ярки и реалистични цветове, подчинени на принципа Иновация в Иновацията. Който принцип най-общо значи: всяка новост и качество на модерните екрани да бъде доведена до естетическия си край и да бъде разработена максимално.

Конструкцията на водородно задвижваната кола бе представена със серия фото кадри на онази идеална картина, необходима, за да се усвоят тънките особености по конструирането и да се приложат в реално време. Качеството на изображението на телевизорите отваря измерения на микро ниво, при които и най-дребният детайл става видим, ясен и въздействащ. Възможностите на контрастта и цветовете пък обхващат цялата палитра от зрители - от съсредоточено следящите любими предавания публики, до разсеяно превключващите различни канали и търсещи ежедневно удоволствие от гледането. Смарт технологията пък прави всичко интуитивно и лесно, на принципа на сливане между технологическа мощ и лесна потребителска операция: тъкмо онова, на което децата се учат и ще пренесат в бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com