LG OLED EVO GALERRY TV - когато ярките цветове срещнат изтънчения дизайн

1839
LG OLED EVO GALERRY TV - когато ярките цветове срещнат изтънчения дизайн
Снимка: LG

Перфетното зрителско изживяване е това, което радва всички сетива и е създадено с мисъл за всеки аспект от живота на потребителите. Точно както е разработен и новият LG OLED evo Gallery Edition – телевизор от ново поколение, с което LG Electronics обещават да удовлетворят всяка нужда на своите зрители. С фокус върху изтънчения дизайн и стилното интериорно послание на серията, Gallery Design моделите са перфектният избор за потребителите, които търсят луксозно и необикновено допълнение към дома си. Благодарение на иновативната технология на LG обаче OLED evo Gallery Edition телевизорите съчетават в себе си освен перфектен дизайн и неповторимо качествено изпълнение, като могат да се похвалят, че са най-ярките OLED телевизори от LG досега – за зрителско изживяване всичко-в-едно.

Освободете си време за повече летни градски разходки с подобрени перални машини от LG

Да си жена в 21ви век изисква много старание. От нас се очаква да сме примерни домакини, с интригуващ социален живот, перфектни майки, ...

LG OLED evo Gallery могат да се монтират по три различни начина – върху стандартната Artistic Gallery Stand стойка, новата Swivel Stand стойка или директно на стената, за да я „прегърнат“, прилепвайки плътно до нея.1 Не е тайна, че тази серия телевизори от LG са разработени специално, за да бъдат монтирани върху стената и по този начин не само спестяват максимално пространство от дома, но и придават на интериора изтънчен стил, който набляга на минимализма и изчистените линии.

Изключително тънкия корпус на телевизора – по-тънък дори от конвенционален смартфон, дава възможност и свобода на потребителите да проявят креативност и решителност за това как точно да изглежда домът им. С богата собствена галерия от артистични изображения, телевизорът може да отговори на различните арт предпочитания на собственика си и да се превърне в картина на стената, когато не е в употреба. Благодарение на OLED технологията от самосветещи пиксели, качеството на изображението е толкова високо, че картините от галерията напълно оживяват и изглеждат като истински на стената. Чрез тази технология телевизорите от LG 2022 OLED серията използват прецизен контрол на нивото на пикселите, за да предоставят най-дълбоките черни, невероятно реалистични цветове и безкраен контраст.

А благодарение на α9 Gen 5 процесора телевизорите от серията LG OLED evo Gallery са сред най-ярките OLED телевизори от LG досега.2 Функцията Brightness Booster Max използва процесора и подобрения алгоритъм за изображения, за да осигури изключително качество на картината в новите модели. Процесорът α9 Gen 5 е разработен ексклузивно за LG OLED, за да адаптира автоматично настройките и да подобрява качеството на картината и звука в зависимост от това какво гледа в момента потребителят. Dynamic Tone Mapping Pro функцията също е една от основните причини за качествената картина, тъй като тя има задачата да подобри картината, като анализира 5000 блока по целия екран, за да разкрие и последния детайл.

Топ съвети от LG за дом, подготвен за горещото лято

Летните пикници и плажните авантюри са страхотни сезонни активности, но нищо не може да се сравни с удовлетворяващото чувство да се скр...

Изключителното потребителско изживяване се допълва от качествен звук, в който отново има пръст иновативния процесор α9 Gen 5. Той смесва 2-канален звук във виртуален 7.1.2-канален звук, за да бъде изживяването като на кино всеки път.

Благодарение на усилията, вложени от LG при разработването на новата серия LG OLED evo Gallery, помисляйки за всеки детайл, важен за потребителите, телевизорите отговарят на различни нужди и са мултифункционален източник на релакс и стил в забързаното ежедневие. Независимо дали ще гледат спорт, кино, ще играят игри или ще се наслаждават на качествено арт изкуство на изключен телевизор, потребителите могат да разчитат на най-доброто качество, звук и изпълнение. С включени интелигентни функции за улесняване на работата с тях, телевизорите от серията бързо се превръщат в любимия продукт у дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com