Motorola EDGE идва с първия по рода си 50Х SUPER ZOOM в стил перископ

2029
Motorola EDGE идва с първия по рода си 50Х SUPER ZOOM в стил перископ
Снимка: Motorola

Семейството на Motorola edge се развива паралелно с нуждите на потребителите си. Новата гама флагменски смартфони предлага водещи в класа си технологии, създадени за да разгърнат изцяло човешката креативност. Фокусът на компанията в серията edge 20 е над функциите на камерата, тъй като днешното поколение центрирано в социалните мрежи, продължава да преоткрива начина, по който споделяме преживяванията си визуално. 

Всички устройства от новата премиум серия разполагат със 108MP основна камера с технология Ultrа Pixel. По-големите ултрапиксели предоставят цели девет пъти по-голяма светлочувствителност и осигуряват невероятно ярки изображения, дори при най-сложните светлинни условия.

Моделите Motorola edge20 Pro, edge20 и edge 20 lite  помагат  за извличането на максимума от всеки момент, благодарение на обектива с ултраширок ъгъл, който позволява на потребителите да обхващат по-големи обекти на заснемане или да поберат всички на груповата снимка. 

Вграденият MacroVision  пък  приближава до пет пъти по-близо до обекта на заснемане, на разстояние само 3 см, за улавяне и най-фините детайли с възможно най-голяма яснота. Видеото в 4K резолюция осигурява спиращо дъха качество, а любителите на селфита могат да използват предната 32 MP селфи камера и денем, и нощем. Технологията Quad Pixel предлага четири пъти по-голяма светлочувствителност, а новите функции, които автоматично регулират експозицията и изглаждат неравномерните тонове на кожата, гарантират на потребителите, че винаги ще изглеждат по най-добрия начин.  

Перископска камера със супер увеличение 

Мotorola edge20 pro  разполага с първия в историята на Motorola телефото обектив в стил перископ – рядко срещана функция в този клас смартфони, която пречупва светлината на 90 градуса за превъзходна яснота от пет пъти по-голямо разстояние. За да се постигне оптично увеличение с висок коефициент на контраст, камерата трябва да фокусира на по-голямо разстояние. За целта елементите на обектива трябва да са по-далече един от друг в самия модул на камерата.

Обикновено това би наложило камерата да стои “издадена” на телефона, но благодарение на нова технология, камерата е разположена странично на телефона,  като използва призма за „пречупване“ на светлината под ъгъл от 90 градуса. Това осигурява много повече пространство за разполагане на елементите пред обектива и позволява на потребителите да фокусират на още по-големи разстояния. 

Подобрено качество на увеличението

Оптичната стабилизация на изображението (OIS) на камерата с увеличение автоматично компенсира размазаните изображения и видеоклипове, дължащи се на излишно разклащане. Оптичното увеличение помага на потребителите да могат да увеличат мащаба, без да намаляват качеството.  

Потребителски интерфейс за мащабиране

При увеличение над 10 пъти, новият потребителски интерфейс показва малък прозорец, който запазва по-широкото зрително поле, така че потребителите да не загуби фокуса на обектива си при продължително цифрово увеличение. При това увеличение се използва и техника за електронна стабилизация. 

Мotorola edge20 pro

Motorola edge20 Pro въвежда 50-кратно супер увеличение, улавяйки детайли от невероятни разстояния с невероятна яснота. Освен това предоставя нова 108MP основна камера за изключително качество – един от най-големите сензори на камерата с оптичен формат 1/1,5", правен някога. Едно от най-големите предимства на този модел смартфон е, че може да записва видео в невероятна 8K резолюция за кинематографично качество.

Мotorola edge20

Независимо дали е в  далечината или пък съвсем близо, с Motorola edge20 потребителите могат да заснемат кадри с най-високо качество с технологията Ultra Pixel и 30x Super Zoom. Тя позволява заснемането на кристално ясни снимки от три пъти по-голямо разстояние с помощта на специален телефото обектив. Оптичното увеличение с висока разделителност позволява фокус от далечно разстояние без загуба на яснота.  

Това далеч не е всичко

Моторола продължава да представя нови функции и инструменти, които правят заснемането на висококачествени кадри по-лесно от всякога.

Аудио Zoom опцията използва усъвършенствани микрофони за улавяне на звука на обекта, като същевременно филтрира околния шум и гласовете, така че заснетият видеоклип да включва само предвидения звук. 

Режимът на двойно заснемане позволява записването на видео и снимки с две камери едновременно, така че потребителят да заснеме както себе си, така и самия обект на заснемане,  улавяйки всички действия и реакции. 

Високата разделителна способност в секунда позволява забавянето на действието до 960 кадъра в минута, 4 пъти по-бавно от предишните телефони на Motorola. Тази технология допуска заснемането на видеоклипове в изцяло нова перспектива. 

С функциите изкуствен интелект, автоматично заснемане на усмивка и интелигентна композиция, професионалното заснемане на кадри се превръща в лесна задача. Новост е и алгоритъмът Low Light AI Selfie, който осветява сенките и подобрява цветовете.

Най-големият плюс на тези функции е, че на потребителите няма да им се наложи да мислят за превключване на режим за слаба светлина, тъй като устройството го прави вместо тях. 

Режимът Pro, позволява регулирането на настройките, които съществуват в една професионална SLR камера, като баланс на бялото, ISO, компенсация на експозицията и фокус. 

Режимът Сканиране позволява бързата дигитализация на документи без да има нужда от сваляне на приложения за целта. Камерата разпознава контурите на всеки документ, като след това записва JPEG или PDF файл, който можете да бъде споделен с приятели или колеги. 

За Motorola

Motorola Mobility LLC е придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г. Motorola Mobility е изцяло собственост на Lenovo и отговаря за проектирането и производството на всички мобилни телефони с марка Moto и Motorola.

За Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune Global 500 на стойност 45 милиарда щатски долара и глобален технологичен лидер в управлението на интелигентна трансформация чрез интелигентни устройства и инфраструктура, които създават най-доброто потребителско изживяване. Lenovo произвежда едно от най-широките портфолиа от свързани продукти в света, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) и работни станции, както и AR / VR устройства и решения за интелигентен дом / офис. Решенията за центрове за данни на Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) създават капацитет и изчислителна мощ за връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи за да вдъхнови различното във всички и да изгради по-интелигентно бъдеще, където всички се развиват. Следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, научете  последните новини внашия Storyhub или посетете нашия уебсайт на http: // www. lenovo.com/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com