Motorola се завърна

4392
Motorola се завърна

На 20 април в Националния археологически институт с музей при БАН се състоя официалното завръщане на Moto на нашия пазар. След като през 2014г. технологичната компания и лидер в компютърния бизнес Lenovo придоби марката от Google срещу $2,91 млрд, днес тя бе официално представена на българския пазар като част от голямото семейство на компанията.

Събитието започна с поглед, насочен към всички онези емблематични модели Motorola: StarTac 75+ с издърпваща се антена от 1997г., нестандартния V70 с кръгло екранче и плъзгащ се настрани капак и лъскавата играчка на 2007г. - Motorola Razr V8. Петнадесетте изложени модела ни припомниха времената, когато указателят събираше едва 100 записа, а батерията издържаше до 6 дни, като Motorola TimePort 260 с живот на 500mAh батерия до 150 часа. Размерът има значение, когато говорим за мобилни телефони, и от Lenovo ни впечатлиха със солидната първа Motorola, с която спокойно можете да развиете мускулите на ръката си по време на разговор. На другия полюс обаче видяхме и миниатюрния PEBL U6 с височина едва 8 см и ширина - 4 см. Пътешествието в музея по еволюционния път на Moto ни отведе от уникалните антики, които бележат “началото-на-всичко”, до изчистените и стилни нови смартфони от портфолиото на известния с иновационния си дух бранд - Moto G и X серията - Moto X Play, Moto X Style и Moto X Force.

Motorola представи електронна татуировка

На конференцията D11, която се провежда от AllThingsD, Регина Дуган, старши вицепрезидент на Motorola, показа два футуристични проекта ...

Moto G е най-достъпното устройство от серията Moto, при което фокусът пада върху водоустойчивостта, доказана чрез покриване на IPX7 стандарта, 5” дисплей с Corning Gorilla Glass покритие и 13 MP камера с двуцветна светкавица за реалистично улавяне на цветовете. Интересни функции като Moto display, която позволява проверка на известията и дори shuffle на траковете в музикалния плейлист без отключване на устройството, правят използването на смартфона лесно и приятно. Той ще се предлага на цена под 400 лева у нас, позиционирайки се в средния клас.

С Moto X Play Lenovo дръзко навлиза във високия клас устройства. Неговата 21 MP камера заснема ясни и наситени кадри, а 5,5” дисплей ги изобразява по-динамични от всякога. 3630 mAh батерия издържа часове наред, така че никога няма да останете без батерия по средата на пътешествието си във времето. Водоотблъскващото покритие на този модел е един от най-отличителните му белези.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии