Новото поколение Moto Mods пристигат в България

3309
Новото поколение Moto Mods пристигат в България
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

По време на луксозен коктейл в сърцето на Букурещ се състоя регионалната премиера на най-новия модел Moto Z2 Play заедно със следващото поколение модули Moto Mods - 360-градусова камера, гейминг пад и безжично зарядно. На събитието присъстваха повече от 200 журналисти от България и Румъния, както и партньори и клиенти на Motorola в двете държави.

С появата си на пазара миналата година смартфоните от серията Moto ZTM и модулите Moto ModsTM промениха изцяло начина, по който хората използват мобилните си телефони и ни дадоха възможност да правим с тях неща, които не сме си и представяли, че са възможни. От превръщането на всяка плоска повърхност в 70” екран, за да гледаме филми, когато и където пожелаем, до трансформирането на телефона в камера с 10х оптично приближение - Moto Mods са първата по рода си иновация в света на мобилните технологии. След първоначалния успех на модулната платформа и множеството награди, които тя извоюва за американския бранд, екосистемата продължава да се разраства.

След като обърнахме повече внимание отделен материал на флагмана Moto Z2 Play и ви направихме свидетели в галерия от снимки от събитието в Букурещ, време е да ви запознаем малко повече с революционните Moto Модули от Motorola.

Точно преди година Motorola представи революционните Moto Mods, които превърнаха moto Z в първия успешно трансформиращ се модулен телефон на пазара. И точно както компанията обеща тогава, продължи да развива платформата, за да предоставя все по-големи възможности на потребителите и да превърне смартфона в устройството, което можете да ползвате във все повече ситуации.

Moto 360 Camera: Снимайте всичко

Прикрепете 360 Camera Moto Mod, към който и да е от телефоните от серията moto Z и той се превръща в 360-градусова камера, с която можете да снимате всичко около вас. С едно натискане на бутона записвате интерактивно 360-градусово 4К видео със завладяващ 3D звук, който следва посоката, от която гледате.

Усъвършенстваният софтуер ви позволява да адаптирате съдържанието към индивидуалните ви нужди и желания. След като сте готови с промените, можете бързо и лесно да споделите снимките и видеата с приятелите си или в социалните мрежи директно от приложението Google Photos.

Побеждавайте по вашия начин

Вземете играта буквално в свои ръце с Moto GamePad. С този нов модул трансформирате телефона си в удобна гейминг конзола само с едно щракване. С двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона играете пълноценно навсякъде. Вградената батерия от 1035 mAh ще ви помогне дълго и безпрепятствено да се забавлявате с любимите си игри.

Страхотен звук само с едно щракване

Първото поколение JBL SoundBoost ви даде възможност да организирате незабравимо парти навсякъде и по всяко време. С JBL SoundBoost 2 купонът продължава. Второто поколение JBL SoundBoost идва с вградена батерия за до 10 часа забавление и добавено водоустойчиво покритие, за да сте сигурни, че няколко капки вода няма да преустановят танците. JBL SoundBoost 2 се предлага в червено, синьо или черно, дизайнът му е усъвършенстван за още по-добър захват и отново има вградена стойка. Освен това е съвместим с новото приложение JBL EQ. Получавате всичко това само с едно щракване и без никакви допълнителни настройки.

Бъдете неудържими с Moto Turbo Power Pack

С Moto Turbo Power Pack вие избирате кога и как да зареждате телефона си. Имате нужда да получите безжичен заряд в движение? Няма проблем. Прикрепете модула и вземете 15W енергия за цял ден. Когато успеете да изчерпате и него, ще са ви необходими само 20 минути, за да възстановите 50% от капацитета му.

Красотата е сила

Грабнете онзи заряд, който все не ви достига в най-важните моменти. И го направете незабележимо - без обичайния хаос, паника и кабели, но за сметка на това - с много вкус и лекота. С новите 10W дизайнерски гръбчета Moto Style Shells зареждането на смартфона ви никога не е било по-приятно занимание. Богатството от дизайни пък идва, за да ви даде възможност да подчертаете собствения си стил и настроение.

Въобще, който и да избере от Moto Modo-вете, със сигурност ще останете приятно изненади.

Още снимки ще откриете в нашата ГАЛЕРИЯ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Роботите на Мъск ни сменят: Заявка за бизнес експанзия

Пуснаха куче-робот с огнехвъргачка свободно на пазара в Америка

Нова сила става ключов пазар за чипове

Yettel предлага Galaxy A55 и Galaxy A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

България в Топ 3 в ЕС по най-висока добавена стойност в ИКТ сектора

С поглед към бъдещето: CETIN България изгражда българската част от трансграничния транспортен коридор България – Сърбия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии