Практичен и иновативен коледен подарък от LG

3150
Практичен и иновативен коледен подарък от LG
Снимка: LG

Коледните празници наближават, а с тях и желанието да прекарваме повече време с любимите хора. Домашният уют с добра храна и добро настроение са неоспорима формула за прекрасно посрещане на това време от годината. Най-хубавата част от коледните празници е възможността да споделим времето и радоста си с най-близките около нас. Подаръците също са една от причините хората да ги очакват с нетърпение, въпреки че за много други е причина за повече стрес около избора им. Тази година LG подготви кратки предложения за страхотни подаръци, които да зарадват роднини и приятели, и да ги заредят с вдъхновение и ентусиазъм. Модерните устройства от селекцията обещават да са успешен избор, допълвайки атмосферата на всеки дом. 

Телевизор – за тези, които обичате най-много

Изненадайте най-любимите си хора с голям и неочакван подарък! 77-инчовият смарт телевизор LG OLED evo C2 ще ви донесе много точки пред получателя му и ще впечатли не само с мащаба на подаръка, но и с мисълта, която сте вложили в това да изберете нещо практично, качествено и иновативно. OLED телевизорите не са най-икономичните подаръци, но когато познавате желанията на любимите си хора, може да се окажат най-подходящи. Те със сигурност ще са на върха на щастието си, защото този телевизор ще отвори нови светове пред тях! Революционната нова evo серия на LG OLED телевизорите впечатлява с до 20% по-интензивни и ярки цветове на картината, докато черните нюанси постигат толкова отличителен контраст, че дори най-малките детайли стават видими. Любителите на кино вечери у дома ще се радват на несравнимо изживяване, благодарение и на съраунд звук, с който ще усетят екшъна, сякаш са във филма! Кой няма да оцени такъв подарък?

Саундбар – когато близките ви държат на перфектен звук към качествената картина

Ако около себе си имате хора, които оценяват звука от първо качество, сигурни сме, че ще се зарадват на LG Soundbar S65Q. Това е перфектният избор, ако искате да замаете главата на близък човек. Саундбарът е разработен така, че да работи в пълен синхрон с телевизора, подобрявайки общото зрителско изживяване. Достатъчно е само устройството да се включи чрез Bluetooth и получателят на този подарък ще се пренесе в света на въображението, благодарение на супер реалистичния звук с 3.1. канално аудио. Слушането на музика ще бъде изцяло ново изживяване, тъй като Dolby Atmos технологията на S65Q Soundbar на практика кара всяка песен да оживее, позволявайки на потребителите да я слушат сякаш за първи път, преоткривайки всеки тон.

Гейминг монитор за най-запалените по игрите

Добрият гейминг монитор може да направи всяка игра по-добра, a 27-инчовият LG UltraGear 27GP850-B обещава да даде извънземно изживяване на всеки геймър. Представете си лицето на получателя му, когато разопакова толкова мечтан подарък, защото знаем – всеки запален фен на компютърните игри иска да има страхотен монитор, който да му даде предимство пред съперниците. LG UltraGear 27GP850-B е изключително мощно устройство, което постига 1 ms време за реакция, осигурявайки свръхвисока скорост при впечатляващо качество на картината. Благодарение на това  получателят на този подарък ще има възможност да повиши ефективността си при игрите и да си подсигури повече победи, тъй като вижда по-бързо следващия кадър. С това предимство геймърът може да реагира мигновено на действията на противниците и да се прицелва по-лесно. А висококачествената картина с ярки и реалистични цветове дава възможност на играча да се потопи напълно в историята и да се наслади на впечатляващите цветове, замислени от разработчиците на играта.

Това е само малка селекция, с която да вдигнете летвата на подаръците тази година, но вие можете да изберете от цялата богата гама продукти на LG. Всеки от тях е създаден, за да подобри живота на своите потребители. Разгледайте ги на https://www.lg.com/bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com