РОСО представя технологичното бъдеще с най-новите си смартфони

1875
РОСО представя технологичното бъдеще с най-новите си смартфони
Снимка: POCO

Ако в днешно време има един предмет, който постепенно се превръща в продължение на самите нас, то това определено е смартфонът. Използваме го, за да общуваме с останалите, да запечатваме моментите, които не искаме да забравим, да получаваме достъп до неограничената интернет мрежа, и всичко това, благодарение на устройство, пригодено да се побира в задния ни джоб.

Изхождайки от казаното по-горе, няма как да не отбележим, че разчитаме на смартфоните си във всеки един момент от нашето ежедневие. В търсене на най-доброто устройство, би следвало да проучим добре пазара, да очертаем предпочитанията си и, разбира се, да ги съобразим ценово с бюджета, който сме определили за този тип продукти. Популярната технологична марка POCO е тук, за да улесни този процес и да предостави на потребителите си достъп до технологичния свят от бъдещето, който ще ги запознае с новите попълнения на марката, а именно смартфоните POCO F4, POCO F4 GT, POCO X4 GT, както и първият смарт часовник на бранда - POCO Watch.

Ако сте привърженик на издръжливостта и устойчивостта, не се двоумете, а се доверете на смартфона POCO F4, който притежава най-високочестотното основно ядро на POCO досега, работещо на 3.2GHz.Устройството предлага всички силни качества на един флагман смартфон с изключително ефективна консумация на енергия.  Мощността на процесора му Snapdragon® 870 предлага съкратено време за зареждане на приложения и игри и допринася за плавното преминаване в различните уеб страници и апликации.

Споменавайки това, няма как да пропуснем да споделим, че благодарение на батерията с капацитет 4500 mAh и 67W турбо зареждане, зареждането му отнема само 38 минути1, а с напълно заредена батерия той предлага мощност по време на работа с до 10 часа гейминг, 21 часа възпроизвеждане на видео и 119 часа слушане на музика.

POCO F4 е най-тънкият модел в смартфон палитрата на  POCO до момента. Устройството разполага с 6,67-инчов E4 AMOLED екран и ултра-малък 2,76 мм DotDisplay, един от най-малките в индустрията. Тройната задна камера на POCO F4 включва първото по рода си добавяне на оптична стабилизация на изображението (OIS) на 64MP основна камера на устройството. Това осигурява ясни и чисти снимки дори при слаба светлина за почти перфектни цифрови копия на заснетите моменти.  С избора на това устройство не само си осигурявате верен спътник при безкрайните пътувания в необятната технологична веселена, но и дизайн, който ще преобърне представите ви за звезден блясък.

Ако пък свободното си време предпочитате да прекарвате в развлекателни игри на мобилното си устройство , то POCO F4 GT е най-добрият избор за вас. Този модел притежава Snapdragon® 8 Gen 1 – флагман процесорът на годината, като при него е налице увеличение от 50% в изобразяването на графики, а енергийната ефективност е подобрена с 25%. Размерът на дисплея е 6.67 инча и е перфектен за всякакви забавления, като е напълно защитен със стъкло Corning Gorilla Glass Victus, което предпазва от евентуална намеса на външните фактори и предизвикан дискомфорт.

POCO X4 GT или устройството, което поддържа дефиницията за висока производителност на технологичния пазар, също е създаден да съпреживява всеки един момент от вашия живот. Той притежава чипсет MediaTek Dimensity 8100 и е усъвършенстван с TSMC 5 nm процесор, осигурявайки ви бърза производителност, като същевременно поддържа ниска консумация на енергия и не прегрява. Иновативният LCD дисплей е въведен за първи път в този смартфон и е в съотношение 20,5:9, което прави устройството удобно и лесно за хващане.

POCO X4 GT зарежда бързо и безопасно своята 5080 mAh батерия с висока плътност с 67W турбо зареждане. Освен с тройна задна камера и стерео високоговорители Dolby Atmos®, смартфонът идва с 4K камера с удобни и вълнуващи функции, които помагат на потребителите да разгърнат своя творчески потенциал.

В допълнение на своята гама, наскоро РОСО представи и първия си AiOT продукт – смарт часовника POCO Watch. На него може да разчитате да се грижи за вашето ежедневно здравословно състояние, тъй като е снабден с режим за проследяване на съня, предлага мониторинг на кислорода в кръвта, както и проследяване на сърдечната честота. Часовникът е водоустойчив и поддържа над 100 режима  на работа, свързани със спорта, а батерията му е способна да издържи до 14 дни при пълно зареждане, което автоматично осигурява на неговия притежател високо ниво на ефективност, комфорт и спокойствие при продължително използване.

Най-достъпният модел на бранда на цена под 300 лв. е РОСО С40. Той притежава впечатляваща 6000mAh батерия, 6,71-инчов LCD HD+ дисплей и двойна камера с 13MP основен сензор. Благодарение на мощната си батерия, смартфонът дава възможност да се провеждат разговори в продължение на 32 часа, да се слуша музика 86 часа, да се гледа видеа 20 часа и навигацията да е включена 17 часа. Най-новият модел на POCO има и заден сензор за пръстов отпечатък.

Сред бюджетните предложения на РОСО е и моделът POCO M4 Pro. Той притежава 90Hz AMOLED дисплей, 64МР торйна камера и 33W pro fast зареждане. Отличната му производителност се дължи на чипсета MediaTek Helio G96, който гарантира по-стабилно и гладко изживяване. Иновативният Flat-edge дизайн е стилен и отличителен, а теглото от 179,5 грама и дебелината от 8,09 милиметра превръщат POCO M4 Pro в най-лекия и тънък смартфон от серията POCO M.

POCO е марка за потребителски технологии, базирана на философията „Всичко, от което се нуждаете, и нищо, от което нямате нужда“ с ключов фокус върху изискванията и предпочитанията на своите POCO фенове. Всички модели на РОСО са в продажба и могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на бранда.

4500 mAh е типичната стойност. Въз основа на резултатите от тестовете от вътрешни лаборатории. Действителният живот на батерията може да варира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com