Vivacom 5G: Добър смартфон на добра цена

6267
Vivacom 5G: Добър смартфон на добра цена
Снимка: Actualno.com

Vivacom пуснаха на пазара свой брандиран смартфон. Vivacom 5G е солидно устройство и включва всичко, което бихме искали да видим в един актуален телефон от средния клас през есента на 2023 г.


Дизайнът е приятен, с леко заоблен пластмасов заден панел, който на вид, и на допир, e като приятно за докосване текстурирано стъкло. Той стои удобно в дланта и е с тегло от 197 г и размери 163,5 x 75,2 x 8,5 мм, Може да се каже, че тук имаме оптимален компромис между комфорт и размер на дисплея - идеален вариант за всекидневна употреба. Самият екран е чудесен, ярък 6,52-инчов IPS дисплей с 90Hz честота на опресняване. Той демонстрира ярки изображения с отличен детайл и цветови нюанси.

В хардуерно отношение Vivacom 5G разчита на мощния чипсет Unisoc T760, с осемядрен процесор, в комбинация с 4 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Устройството може да използва част от вградената памет, за да добави допълнителни 4 GB RAM. В реалния живот всичко това означава отлична производителност. Всичко работи гладко и безпроблемно, като устройството не се “замисля” дори при предизвикателни задачи. За това помага и фактът, че Vivacom 5G идва с операционна система Android 13.0, с редица оптимизации на производителността и сигурността.

Камерата на смартфона е приятна изненада и надхвърля очакванията за средния клас. Двойната камера на гърба включва 50MP основен сензор с автофокус и 2MP сензор за дълбочина. Основната камера поддържа запис на видео с резолюция 720 x 1600 пиксела, в комбинация с LED светлина и цифрово увеличение. Предната 5МР камера, от своя страна, върши отлична работа за селфита и видеоразговори.

Всички тези функции са подкрепени от непоклатима батерия с капацитет 5000 mAh, която би била съвсем на място във всеки флагмански модел.

Освен GPS и Bluetooth, имаме вградено FM радио, компас, както и NFC за удобни безконтактни разплащания. В тези минималистични времена е приятна изненада да открием в едно устройство не само актуалния USB Type-C конектор, но и един добър стар 3,5-милиметров жак за слушалки. Освен това Vivacom 5G услужливо идва в комплект с калъф и защитно фолио. Като допълнителна екстра устройството върви с, внимание - 3 години гаранция. Не е чудно, че като цяло Vivacom 5G оставя приятни впечатления и провокира позитивни отзиви.

Освен всичко друго, този смартфон е добра сделка и е с отлично съотношение цена/качество. Vivacom 5G Smartphone е много изгоден ако изберете и абонаментен план от телекома, като можете да се ориентирате за цените директно от сайта на Vivacom. Т.е. получавате супер изгодно един актуален за есента на 2023 г. солиден смартфон, добре изработен, и носещ приятни изненади. Освен всичко друго, той е добър начин да влезете с летящ старт в света на 5G комуникациите, ако още не сте го направили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com