VIVACOM пуска 4G мрежата си от днес

4222
VIVACOM пуска 4G мрежата си от днес
Снимка: Vivacom

4G мрежата на VIVACOM е факт от днес. Благодарение на новата технология абонатите на телекома ще могат да използват значително по-високи скорости за мобилен интернет, както и да отварят сайтове и приложения до 5 пъти по-бързо в сравнение с 3G технологията.

“Фокусираме се изцяло върху високото качество на услугата, което ще предложим на нашите крайни потребители и това беше водещо през цялото време на проектиране и изграждане на мрежата. Искаме да стартираме мрежата в дадено населено място тогава, когато сме осигурили пълно покритие и можем наистина да предоставим на нашите абонати високите скорости, които 4G технологията предоставя” - сподели главният технически директор на VIVACOM Радослав Златков.

Актуална мисия Антарктида: До Южния полюс и назад

Пътешествията са прозорците, през които човек гледа света. Да направиш първите си крачки на ново място, да се запознаеш с различни наро...

От днес българският оператор стартира 4G мрежата си в София, Перник, Враца, а след месец – в началото на летния сезон, всички потребители по Черноморието, включително градовете Варна, Бургас и курортите, ще могат да използват LTE технология от VIVACOM. В средата на юни ще стартира мрежата в Пловдив и Русе, а до началото на септември тази година пълно покритие ще имат повече от 450 населени места, включително и 44-те най-големи града в цялата страна. Към тази дата 4G мрежата на VIVACOM ще е достъпна за 4 500 000 български граждани.

Oт ляво на дясно: Константин Вълков, модератор; Стефан Хинков, Старши мениджър Продукти и услуги във VIVACOM; Емил Георгакиев, Технически директор Архитектура, планиране и изграждане на мрежата във VIVACOM и Радослав Златков, Главен технически директор на VIVACOM

Специално за старта на новата технология, българският телеком подарява 4 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Промоционалният пакет +4G Start ще се предлага напълно безплатно и ще е за всички клиенти, които вече имат 4G SIM карта или направят безплатната подмяна в магазините на VIVACOM. Офертата е валидна до 30.06.3016 г., а пакетът с 4 000 МВ ще бъде с валидност 30 дни от датата на активация.

Всеки потребител който смени SIM картата си с 4G до 01.09.2016 ще има достъп до 4G мрежата независимо от тарифния си план.

11 социални проекта получават финансиране от VIVACOM Регионален грант

Цели 11 проекта получиха финансиране до 5 000 лева в рамките на социалната инициатива VIVACOM Регионален грант, чрез която най-големият...

През май стартира и атрактивната промоция на плана за мобилни услуги SMART M, която предлага 6 000 МВ на максимална скорост и неограничени минути към всички мрежи само за 17.99 лв. на месец. С нея абонатите на телекома ще могат да общуват свободно на изключително достъпна цена и сами да се уверят във високите скорости и доброто покритие на 4G мрежата на VIVACOM.

Промоциите важат само за абонаментните планове на VIVACOM.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии