Yellow Week на Kärcher: Най-добрите продукти за почистване с до 25% отстъпка

3562
Yellow Week на Kärcher:  Най-добрите продукти за почистване с до 25% отстъпка
Снимка: Керхер

Пролетта е вече тук, време е за зеленина, цвят, и свежест, а специалистите в чистотата Керхер имат навременно и актуално предложение към всички нас - Yellow week (от 29. март до 12 април.). "Жълтата седмица" предлага изобилие от уреди за почистване на намалени цени, които достигат до 25% за избрани продукти. Добра възможност за всеки, който би искал да използва най-доброто в технологиите за почистване. Хайде да разгледаме някои от акцентите.

Ненадминат робо-дует
Класическата комбинация от робота-прахосмукачка RCV 3 и миещият робот RCF 3 може да поддържа подовете у дома чисти, свежи и дезинфекцирани, без да си мръднем пръста, буквално. Дуото почистващи роботи работят умно, без да ни занимават с проблемите си. Ще споменем само, че RCF 3 автоматично разпознава килими и умело ги избягва, защото знае, че нямат нужда от миене. Нещо повече, в случая получаваме цялата магия на двата робота с 26% отстъпка. По време на Жълтата седмица тези два героя на чистотата може да бъдат закупени на специална цена и отделно, но с по-малка отстъпка в сравнение с пакета.

Парочистачка SC 3 Deluxe


Този войн на пролетта е неумолим към мръсотията и може да ви осигури дълбоко почистване и удовлетворяваща хигиена на всички твърди повърхности у дома - подове, плотове, уреди или прозорци. Загрява за работа само за 30 секунди и елиминира до 99,999% от вирусите и 99,99% от бактериите, които могат да бъдат открити в дома.

Подочистачка FC 2-4 Battery Set 2B Duo


Kärcher FC 2-4 е безжична акумулаторна машина за почистване на твърди подове. Тя дава гъвкавост, маневреност, лекота (теглото на чистачката е само 2,2 килограма), както и онова незаменимо усещане, че домът ви е отлично почистен и освежен. Включената в комплекта сменяема батерия може да се зарежда за нула време с бързото зарядно Duo, също включено в комплекта.

Това са само част от интересните оферти на Kärcher през Yellow week. Може да посочим и още много чудесни уреди за почистване с намаления, включително:

Перяща смукачка SE 3-18 Compact (без батерия)


Тази прахосмукачка за мокро и сухо почистване се справя безупречно дори с най-тежките за почистване зони - като детското столче за кола, например. Компактна, акумулаторна и безжична, тя ви помага да поддържате свеж и чист интериора на вашия автомобил. Лесно, бързо и ефективно.

Сухо-мокро смукачка WD 4 V-20/6/22 Car


Ако можете да си представите съвършената машина за вътрешно почистване на автомобили, WD 4 V-20/6/22 Car е много, много близо до този идеал. Създадена за удобство и ефективно почистване тази смукачка осигурява чист автомобил, без усилия.

Ръчна прахосмукачка CVH 3 Plus


Тази универсална ръчна прахосмукачка може да бъде вашия верен помощник, както за едно безмилостно бързо почистване, така и за нежна грижа за всеки вид тапицерия. Компактен дизайн, тих мотор и хигиенен филтър HEPA 12.

Водоструйка K 5

Удобна машина, която може да отвее всяка мръсотия в небитието, където ѝ е мястото. Идеална за гаражи, тераси, пътеки, плочници и площадки.
Повече информация за Yellow week на Kärcher можете да видите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com