Звуков сигнал ще отбелязва всяко плащане с Mastercard на устройство от myPOS

1791
Звуков сигнал ще отбелязва всяко плащане с Mastercard на устройство от myPOS
Снимка: myPOS

Съвместна кампания за картови плащания в България

 

Ако сте картодържател на Mastercard или Maestro и до 15 септември платите с вашата карта на терминал на myPOS, ви очаква съвсем ново изживяване – ще чуете звуковото лого на Мastercard. А ако запазите касовата си бележка и я регистрирате на специална страница в уебсайта на myPOS, ще се включите и в томбола за награда – предплатена Gift карта на стойност 20, 50 или 100 лева.

Търговците също имат възможност да спечелят Gift карти на стойност 100 лв. Всеки от тях автоматично се включва в тегленето на наградите след приемaне на минимум 20 Mastercard плащания в периода на кампанията.

Звуковият сигнал отбелязва успешната трансакция на ПОС терминал. За първи път в България музикалният подпис е интегриран в терминалите на myPOS, като освен мелодия, устройството излъчва и кратка анимация при всяко безкешово плащане. Съвместната кампания на myPOS и Мastercard, има за цел да стимулира плащанията на „пеещите“ терминали, като насочва потребителите към новия тип преживяване, и се провежда едновременно в три държави – България, Италия и Нидерландия.

myPOS е българска Финтех компания, създадена през 2014 г. Тя оперира на 30 европейски пазара и е специализирана в предлагането на достъпни платежни технологии за малки и средни търговци. myPOS предлага безплатна бизнес сметка и карта като част от платформата за разплащане на компанията. За разлика от традиционните финансови институции, услугите, предоставени за приемане на плащания, са без начални и месечни такси – независимо дали са реализирани през ПОС терминали, мобилно устройство или онлайн. myPOS е първият и все още единствен доставчик на платежни услуги в Европа, който предоставя незабавно усвояване на приетите плащания, без тежките за малкия и среден бизнес допълнителни такси. Така търговците имат достъп до средствата от приетото на ПОС терминал плащане до секунди, без обичайното чакане от дни при други финансови услуги.

Основателят на myPOS Христо Георгиев беше определен като един от най-влиятелните личности в световната Финтех индустрия в излязлата в началото на годината книга на Agustun Rubini – “Fintech Founders”. Книгата представя 70-те най-иновативни и успешни предприемачи в сферата на финансовите технологии и се разпространява от Amazon.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com