Актрисата Присияна Люцканова напусна "Фермата" след масово гласуване срещу нея

3115
Актрисата Присияна Люцканова напусна "Фермата" след масово гласуване срещу нея
Снимка: bTV

Красив дуел, приключил с невероятен обрат и емоционално гласуване, сложиха точка на участието на Присияна Люцканова във "Фермата". Младата актриса се раздели с деветия сезон на приключението и със своя тим "Елбетица", след като всички нейни съотборници дадоха вота си срещу нея. Върху камъка името ѝ изписаха жените, които планираха да "счупят" мъжката хегемония. Към тях се присъедини и сервитьорът Андрей Стефанов.

"Зелените" трябваше да изберат дали в предаването да продължи Присияна или Георги Георгиев, след като двамата излязоха на Арената срещу представителите на "Канатица" и загубиха. "Елбетица" прецениха, че земеделецът заслужава повече от актрисата да остане в играта за 100 000 лева. Присияна прие спокойно решението, което не беше взето лесно, и предизвика искрени сълзи в очите на съотборниците ѝ. "Толкова много ми дадохте! Много ви обичам! Благодарна съм за цялото преживяване! Горда съм, че бях в "Елбетица". Смятам, че отборът ще води докрая и ще е на финала", заяви тя.

Снимка: bTV

Още: Дойде време за най-зрелищните битки във "Фермата"!

Какво се случи в битките

Преди да напусне "Фермата" завинаги, актрисата показа впечатляваща издръжливост и мотивация на Арената в тандем с Георги. Двамата се изправиха срещу учителката Теодора Тръндева и дизайнера Сергей Панайотов от "Канатица" в дуел с непредвидима траектория. Сблъсъкът стартира с една от най-тежките битки - прокопаване на пясъчен тунел. Георги и Сергей влязоха в ролята на "къртици", за да се преборят за два пендара. Готов за реванш след предишната си загуба от дизайнера на Арената, земеделецът атакува тунела с огромна бързина и енергия и пръв излезе от противоположната му страна, а "Елбетица" поведоха с 2 на 0.

Снимка: bTV

Втората битка за един пендар качи жените на подвижна наклонена платформа, която постепенно се изправяше. Присияна "замръзна" върху нея. Теодора изглеждаше по-напрегната, а в един момент ръкавицата, която беше сложила с надеждата да подобри захвата си, се подхлъзна. Учителката падна от платформата и приключи играта. Резултатът за "Елбетица" стана 3 на 0.

Още: Петър от "Фермата" разкри какви са отношенията му с Моника навън (ВИДЕО)

В отборната битка за три пендара зелените продължиха още по-мобилизирани, а в "Канатица" настъпи разнобой. Присияна и Георги се справиха отлично с цепенето на дърва и пренасянето на вода с надупчени тръби и демонстрираха пълен синхрон при рязането на греда в тандем. Теодора и Сергей бяха по-хаотични и се отказаха от битката, след като преживяха кошмар с триона. Пендарите отидоха при "Елбетица" и те поведоха с 6 на 0.

"Червените" обаче рязко се върнаха в играта, след като отговориха на повече въпроси от Алманаха, взеха четири пендара за пръв път от началото на дуела и сложиха прът в победния ход на "Елбетица". В решителната битка за пет пендара - стрелба с лък по мишена, Сергей демонстрира перфектен мерник, донесе победата на "Канатица" с 9 на 6 и изтри чувството за обреченост, завладяло отбора.

Още: Теодора от "Фермата" разкри дълго пазена тайна (СНИМКА)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com