Анджелина Джоли премахна яйчниците и маточните си тръби

2605
Анджелина Джоли премахна яйчниците и маточните си тръби
Снимка: Getty Images

Актрисата Анджелина Джоли е претърпяла операция за премахване на яйчниците и маточните си тръби. Мярката е била наложителна, тъй като лекари са установили наличие на ракови клетки в един от яйчниците ѝ. За това съобщи самата Джоли в обръщение, публикувано в The New York Times.

По думите й това е малко по-сложна операция в сравнение с двойната мастектомия, на която се подложи преди време, тъй като след нея жените навлизат в "принудена менопауза". Джоли споделя, че вече се е подготвила физически и емоционално, обсъдила е вариантите с лекарите, проучила е и възможностите в рамките на алтернативната медицина.

Джоли: Бездействието на СС на ООН относно Сирия е срамно

Бездействието на Съвета за сигурност на ООН относно Сирия е срамно и обезпокояващо, заяви холивудската звезда Анджелина Джоли, цитирана...

"Най-важното е да се запознаете с възможностите и да изберете това, което е най-доброто за вас", обръща се актрисата към всички жени.

"Невъзможно е да се елиминират всички рискове. Работата е там, че оставам податлива на рака. Ще търся естествени начини за укрепване на имунната си система. Независимо от терапията, която преминавам, аз съм вече в етап на менопауза. Вече не мога да имам деца и очаквам някои физически промени", признава звездата.

Актрисата добавя, че се отнася спокойно към бъдещето си не защото е силна, а защото това е част от живота. „Взех тежкото решение да премахна яйчниците си, защото искам да видя как растат внуците ми“, заявява още тя.

Анджелина Джоли има наследствена предразположеност към ракови заболявания. Именно от такова е починала нейната майка.

Анджелина: Брад е истински мъж

Анджелина Джоли, която може да има всеки мъж, се изповяда, че се е спряла на Брад Пит, не защото е привлекателен, а тъй като е истински...

Актрисата е омъжена за Брад Пит, с когото имат шест деца, три от които са осиновени.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com