Бургазлии се срамували от Златка

20360
Бургазлии се срамували от Златка

Географските пропуски, с които Златка Димитрова стресна съквартирантите в Къщата, предизвикаха появата на оди и псевдотуристически картички във Фейсбук. Сарказмът към бисера й „Англия е столица на Великобритания” обаче е на път да прерасне в обществен казус. Бургазлии не искат градът им да бъде представен в телевизионния прайм тайм от посредствената плеймейтка, пише „Черноморски фар”, цитиран от БЛИЦ.

Недоволството на местните ескалира след ироничното разкритие, че майка й преподава родинознание на начален курс. „От самото начало бях против дъщеря ми да влиза във „ВИП брадър”. Отдавна свикнахме с нещата, които се пишат по неин адрес. Последната изцепка бе, че е била с Бербатов. Ами не е така. Цяло лято беше с мен. Сигурна съм, че продуцентите са си я нарочили и всичко е плод на добра манипулация”, възмути се Червенкова.

Синът на Ламбо: Данаилов не е мой баща

Докато повечето съквартиранти в къщата на "ВИП брадър" бяха отдавна заспали, малко след 1 часа през нощта журналистката Соня Колтуклиев...

„Защо й дадоха подобна мисия? Вземете за пример тази на Бони. Много е лесно да плуваш в свои води. Тя е артистична натура и не й бе проблем да се справи. Географията не е сред силните страни на Златка, влече я повече към българския език. Изключвам грешката й да се дължи на слаба подготовка или на незнание. Самата аз мога да допусна подобна грешка.”

По думите на Червенкова дипломата по финанси на Златка от БСУ била истинска. „Бяхме на официалното й дипломиране. Самата тя по време на семестрите си се прибираше в Бургас. По цял месец си бе у дома, за да учи и да се подготвя добре”.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com