Черната Златка завършила "вишо" с успех 4,10

28968
Черната Златка завършила "вишо" с успех 4,10

Майката на Черната Златка - Маргарита Червенкова, се превърна в най-известната жена в България поневоля. И за неин срам. Оказа се, че родителката на авторката на “великите географски открития” по професия е... учителка по родинознание. Тези дни обаче й се наложи да влезе в ролята на адвокат на неуката си щерка, която стана за смях пред цяла България. И въпреки че Мартин Карбовски “забрани” на майката на близката си приятелка Златка да говори с други медии, репортер на “ШОУ” все пак успя да я навие за интервю, цитирано от БЛИЦ.

- Г-жо Червенкова, огромен негативизъм изригна срещу дъщеря ви заради пропуските в образованието й. Вие чувствате ли вина за това?

- Не, каква вина да чувствам и защо?! Това, че не знаела столиците, толкова голям проблем ли е, не разбирам?! Какво толкова се е случило, че цялата държава и всички медии се занимават със Златка?!

- За вас незначително ли е, че тя мисли Белгия за столица на Румъния, например?!

- Не знам дали е незначително, но в този живот има много по-важни неща.

- Кои са те?

Златка пак блесна: Босна е столица на Сърбия... Белгия на Румъния!

Поредни географски открития бяха направени вчера в епизода на Vip Brother. Очаквано в гафовете бе замесена Черната Златка, която шокира...

- Например по-важно е човек да бъде добър и честен. Златка е с много добър характер. А по повод това, което стана във “ВИП брадър”, нека погледнем от човешка гледна точка. Тя ще си направи своите изводи и ще коригира, каквото трябва. Тя е много млада и животът е пред нея.

- Обидно ли ви е от ситуацията, в която попадна Златка?

- Не ми е обидно, но съм разочарована от това негативно отношение, което има срещу нея. От обидните думи, с които я наричат по медиите, и от лъжите, които пишат по неин адрес.

- Кои лъжи?

- Ами например това, че била в някакви сайтове и я поръчвали по каталог. Това е голяма лъжа! Аз я познавам и знам, че тя такова нещо никога няма да направи. След това писаха, че еди-кой си й бил любовник – и такова нещо няма - тя изобщо този човек не го и познава.

Бургазлии се срамували от Златка

Географските пропуски, с които Златка Димитрова стресна съквартирантите в Къщата, предизвикаха появата на оди и псевдотуристически карт...

- Кой човек визирате?

- Димитър Бербатов. Това, което писаха, изобщо не е истина. Освен това тя цяло лято си беше в Бургас при мен. Всички, които я познават, се изсмяха на тази лъжа. Сега отново такава помия се изсипа, изобщо голяма злоба...

- Да не би да намеквате, че има заговор срещу нея?

- Да, съмнявам се, че цялата тази кампания е поръчкова, но не знам откъде идва. През последната година срещу нея се изписаха куп лъжи. Аз поне мисля, че това не е случайно, а е режисирано.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com