Харисън Форд иска пак да е Индиана Джоунс, но на 71 години

69892
Харисън Форд иска пак да е Индиана Джоунс, но на 71 години
Снимка: Getty Images / Guliver

71-годишният актьор Харисън Форд се снима в четири части от приключенската поредица "Индиана Джоунс" в ролята на професора по археология и твърди, че не би отказал отново да се превъплъти в неговия образ в една последна част.

"Бих бил щастлив да заснема още един филм за Индиана Джоунс...Би било страхотно да се върна към този образ, въпреки възрастта ми. Със сигурност ще ми хареса да изиграя Индиана Джоунс още един път. Не нося шапката и камшика, но знам къде да ги открия", сподели актьорът пред френската телевизия TF1 TV.

Харисън Форд: Чубака спа с жена ми

Харисън Форд нарече Чубака "чувал с изпражнения" и го обвини, че е спал със съпругата му. Телевизионният водещ Джими Кимел поканил Фор...

За последен път Форд изигра Инди в "Кралството на кристалния череп" през 2008 г. Очаква се скоро той да се превъплъти отново в друг култов герой – Хан Соло, в "Междузвездни войни, епизод VII" догодина, макар че за момента все още не е потвърдил или отрекъл слуховете.

Актьорът обаче сподели, че не обича да е в светлините на прожекторите, освен ако не представя нов филм. "На разположение съм, когато работя по нещо, но иначе си стоя у дома. Наистина не искам да бъда следван от камери. Не искам хората да се отегчат от мен, защото предпочитам да продължа да правя филми, в които вярвам", каза Форд пред френската телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com