Хекимян замества Лора Крумова, приготвил е много изненади

51943
Хекимян замества Лора Крумова, приготвил е много изненади

„Тази събота" и „Тази неделя" стартира новия си сезон, но не с Лора Крумова, а с Антон Хекимян, съобщиха от bTV.

Той разкри, че е подготвил много интересни събеседници, но не пожела да каже кой ще е най-специалният му гост в първото издание на „Тази събота".

Людмила Филипова излиза срещу Георги Тошев в "Африка: Звездите сигурно са полудели"

Вторият номиниран в шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели" е писателката Людмила Филипова. Вотът на останалите 11 звезди в шоуто ...

Новият водещ на уикендовите предавания разкри, че техният формат няма да бъда променян, защото той е изключително успешен, но ще бъдат прибавени няколко нови елемента. Един от тях се казва „Дуел" и в него ще се води диспут по актуална тема. Първата такава е за бежанската вълна, която заля София, а гости по темата ще бъдат Деница Савчева и Магдалена Ташева.

Сред останалите гости ще бъдат омбудсманът Константин Пенчев, с когото Антон ще разговаря за това защо човекът се изправя срещу държавата или какво е да отстояваш правата на онеправданите; Коко Тайсъна за спорта, вярата и спомените от бурното минало; Венелин Венков и Невена Цонева, които отварят дома си на живо от село Саранци и 18-годишната Креми Оташлийска - българската муза на легендарния Карл Лагерфелд, която ще разкаже какво е да работиш с най-големите имена от света на модата.

В неделя Антон ще търси отговор на въпроса какви са големите вреди от пушенето на закрито и ползите на бизнеса от него. Сред останалите интересни теми ще бъдат колко тежи короната на най-красивата българка за 2013 година - на живо от село Юнаците, Мис Нанси и колко е дълъг пътят от Пазарджик до Холивуд - какво събира в рок група американски гладиатор, бивш емигрант и учител по история и география.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com