Ивет Лалова: Щастлива съм, че се омъжвам. Роклята е готова

9455
Ивет Лалова: Щастлива съм, че се омъжвам. Роклята е готова

Миналогодишната европейската шампионка в спринта на 100 метра Ивет Лалова разкри подробности около предстоящата си сватба с италианския лекоатлет Симоне Колио. Двамата спортисти ще си кажат "да" на 21 септември.

„Роклята вече е готова. Подготовката за сватбата сме я разделили на две части. Първа е преди сезона, а всичко друго остава за след края на състезанията. Ще издам една тайна, че в този първи уикенд след края на сезона на нашата дата ще се женят още много известни атлети“, заяви Лалова пред „Стандарт“.

Ивет отново триумфира в Осло и оглави европейската ранглиста

Ивет Лалова спечели на 100 м турнира от Диамантената лига в Осло. Европейската шампионка победи с 11.04 сек (1.2 м/сек). Това е втора п...

Подготовката за венчавката вървяла добре, въпреки че билa доста напрегната. Ивет готвела много детайли, които трябва да се доизпипат.

"Планирали сме да сключим брак в църква в Риети, а след това да празнуваме в едно абатство, което е наблизо до града и наистина уникално красиво място", допълни тя.

"Пожелавам си здраве, здраве, здраве и шанс. Наистина започнах тази година, в която правя много промени и ми се случват хубави неща. Щастлива съм, че тази година ще се омъжа. За мен атлетиката трябва да бъде един спътник носещ само щастие, тъй като за пореден път доказах на себе си, че бягам добре, когато съм щастлива и когато съм ОК, а не на всяка цена. Когато е на всяка цена, не става добре", сподели още Лалова.

 

Ивет Лалова е първа в Дъблин

Ивет Лалова победи в бягането на 100 метра при жените на Европейското отборно първенство по лека атлетика от Първа лига, което започна ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес