Кание Уест иска деца от Кардашиян

3850
Кание Уест иска деца от Кардашиян

Рапърът Кание Уест се оказва готов да надене брачната халка с приятелката си Ким Кардашиян, тъй като е сигурен, че иска пищната брюнетка да е майка на децата му.

Кание призна, че не може да чака повече и иска деца от Ким, която вече има един неуспешен брак зад гърба си. Музикантът очевидно иска да създаде семейство, но дали това означава, че скоро ще чуем сватбени камбани.

Джей Зи и Кание с нов съвместен албум

Феновете на рап музиката ще останат приятно изненадани от новината, че любимците им Кание Уест и Джей Зи ще запишат нов съвместен албум...

"Кание ми каза, че няма търпение да види колко ще бъде красива Ким, докато е бременна с детето му", разкри близък до звездата източник, пожелал анонимност.

"Те сериозно говорят за брак. Тя със сигурност би приела предложението му", допълва още същият.

Дано Кардашиян да има по-силни чувства към чаровния рапър, тъй като предишният й брак определено подсказа за нейните непостоянни любовни трепети. Тя се раздели със съпруга си Крис Хъмфрис само 72 дни, след като двамата се венчаха на разточителна церемония, струваща 10 млн. долара, която бе определена като „приказка“.

Ким по принцип си пада по скъпите тържества и подаръци. Реалити звездата изненада приятно половинката си като му подари в петък за рождения ден рядко ламборгини на стойност 750 000 долара.

Ким Кардашиян ревнува от Риана

Ким Кардашян се оказва доста ревнива. Красавицата забранила на певицата Риана да припарва до съблекалнята на рапъра Кание Уест по време...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com