Концерт-спектакъл на Теди Ганчева с участието на Орлин Павлов

21931
Концерт-спектакъл на Теди Ганчева с участието на Орлин Павлов

Младата варненска певица Теди Ганчева, носителка на множество международни награди, е подготвила за варненската публика концерт-спектакъл със специалното участие на поп звездата Орлин Павлов. Любимецът на дамите, който ще изпълни част от най-популярните си песни, ще дойде в морската столица, за да подкрепи Теди в представянето на музикалния спектакъл.

В шоуто ще вземат участие и балетистите на Нина Козина, част от които е и самата Теди. Това е четвъртият концерт на варненската певица след представянето на първия й самостоятелен албум „ Обещах си“ през 2009 г. В албума бяха включени песни на Виктор Стоянов, Красимир Гюлмезов, Доно Цветков, Климентина Терзиева и Емилиян Владев. Любителите на музикалното изкуство ще могат да се насладят на изпълнението на едни от най-големите световни хитове. Ще бъдат представени и песни от джаз репертоара на Теди, в акомпанимент на пианиста Емил Груев.

Орлин Павлов пее джаз с Хилда Казасян и Васил Петров

The Art of Big Band е името на музикалното събитие, което на 26-ти април, петък, в зала 3 на НДК, ще събере на една сцена Хилда Казасян...

Амбициозната певица започва да се занимава с пеене едва на 6 години в „Студио Да“. Едва осемгодишна печели журито на международен фестивал в Египет и получава награда лично от съпругата на президента. В колекцията й от отличия влизат наградите от престижни конкурси в Полша, Италия, Малта, Румъния и Унгария. „Теодора Ганчева е сред най-талантливите изпълнители на Студио Да“ споделя Доно Цветков, който е менажирал всички международни участия на младата певица. „Тя е амбициозна, целенасочена, упорита и работлива – всичко тези качества наравно с неповторимия й глас, са предпоставка за успешна музикална кариера“ допълни той.

Варненци ще могат да видят концерта на 17.06. (понеделник) от 20,30 ч. в Летния театър на Варна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес