Лов по време на махмурлук в Къртицата

50677
Лов по време на махмурлук в Къртицата

Тази вечер в Къртицата 2, ловната дружинка ще бъде сформирана след старателен анализ, кой в Базата е най-трезвен. Пиянският запой за рожденния ден на Костя остави супергероите в безпомощно състояние, а точния прицел нужен за поредния лов се падна на Евгени Иванов-Пушката, Георги, Борислав, Емо Каменов, Бориса и самия рожденник.

Ще разнообразят ли менюто си тази седмица Заселниците, или гладът отново ще почука на вратата им, очаквайте в 20.30 ч. по TV7.

Рожденният ден на Костя и пиянството на супергероите в Къртицата

Довечера в Базата на Къртицата 2 ще се вихрят песни и танци, ще се леят празнични речи и много питиета в чест на рожденника Константин ...

Снощните емоции върнаха добрия тон обратно в отношенията между топмодела Бориса и охранителя Емо Каменов. Хубавицата, която даде на съд гарда от Монтана, призна че го обича и че знае, колко добър човек е всъщност.

Психологът на Къртицата 2 Ани Владимирова разкри психологическите профили на участниците в Къртицата 2, според техните роли в Базата. Според нея Бориса играе ролята на прима балерина в Базата и ще остане недосегаема за всички мъжки мераци. Емил Каменов тя определи като характерен български пръч, в най-хубавия смисъл на балканската ни действителност. Владимирова призна, че в хода на играта е изключително впечатлена от ММА боеца Георги, когото нарече „момче от сой” с интересна житейска история. Най-голяма изненада за психоложката е руснакът Костя Воротнюк, когото тя определи като голям стратег и тактик.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com