"Мъже в черно" надвиха "Отмъстителите"

4038
"Мъже в черно" надвиха "Отмъстителите"

Третата част на "Мъже в черно" успя да надвие "Отмъстителите" в бокс офиса в Северна Америка през уикенда с печалба от 55 милиона долара в първия уикенд след излизането си на екрана, съобщава Би Би Си. След няколкото рекорда, които супергероите покориха, най-сетне бяха детронирани от костюмарите с тъмни очила и голяма доза чувство за хумор.

Летящият старт на лентата през уикенда вероятно е бил подпомогнат и от факта, че точно тогава в САЩ се отбелязваше Денят на загиналите във войните, съобщи БГНЕС. "Отмъстителите" оглавяваха дълго време бокс офиса с обща печалба до момента от 514 милиона долара в Северна Америка.

Вече се говори за четвърта част на "Мъже в черно"

Бари Соненфелд, режисьорът на култовия филм „Мъже в черно”, изяви желание да снима четвърта част на екшън комедията. "Мног...

Но в четвъртата седмица от излизането си на екран, "Отмъстителите" бяха детронирани от първия филм от поредицата "Мъже в черно", който се появява в последните десет години. Лентата събра само 37 милиона долара, което й отреди второ място в бокс офиса, а на трето място е "Боен кораб" с приходи от 10,8 милиона долара. Противоречивата комедия на Саша Барън Коен "Диктаторът" остана на четвърто място с 9,6 милиона долара.

Уил Смит и Томи Лий Джоунс отново се завърнаха в поредицата "Мъже в черно" съответно като агент Джей и агент Кей. Този път двамата се борят с нов извънземен враг, който пътува назад във времето в опит да убие младия агент Кей (в ролята Джош Бролин).

Редактор: Десислава Симова

 

Уил Смит удари шамар на репортер

Уил Смит, доброто момче на Холивуд, изненада всички вчера на премиерата на третата част на „Мъже в черно” в Москва. Актьоръ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com