Незаконен син, скандали, развод: Как Арнолд Шварценегер сам разби семейството си

8535
Незаконен син, скандали, развод: Как Арнолд Шварценегер сам разби семейството си
Снимка: Getty Images

Джоузеф Баена - незаконният син Арнолд Шварценегер, който дълги години беше пазен в тайна, е отбягван от другите деца на актьора.

По-рано този месец звездата от "Терминатор" разкри как аферата му с икономката и общото им дете е разбила семейството му. Припомняме, че Джоузеф е най-малкото от петте деца на Арнолд. Майка му е Милдред Баена. Тя го ражда, докато Шварценегер още е женен за Мария Шрайвър, която пък е майка на другите му четири деца.

Най-голямата дъщеря на Арнолд - 33-годишната Катрин Шварценегер, не покани Джоузеф на сватбата си с Крис Прат през 2019 г. И сега се твърди, че децата от брака на Командо "не обичат" Джоузеф, тъй като са присъствали отделно на премиерата на новата продукция "FUBAR" на баща си, която е продукт на Netflix.

Джоузеф е културист, фитнес модел и актьор, който сега се радва на близки отношения с известния си баща. Но децата на Арнолд от Мария - Катрин Шварценегер на 33 години, Кристина Шварценегер на 31 години, Патрик Шварценегер на 29 години и Кристофър Шварценегер на 25 - не приемат особено топло своя брат. 

Интересното е, че децата на Шварценегер от Мария Шрайвър са познавали Джоузеф, преди да стане ясно, че Арни е и негов баща. "Той е израснал около тях. Бил е редовен гост в имението в Пасифик Палисейдс, където семейството живееше от 1986 до 2003 г.", твърди източник на Page Six, цитиран от Dir.bg.

Арнолд Шварценегер, Мария Шрайвър и децата им, снимка: Getty Images

Междувременно Арнолд призна колко сложна е връзката между децата му: "Джоузеф е страхотен и напълно разбира ситуацията", каза бащата на пет деца пред Хауърд Стърн през 2015 г. "Ситуацията е много трудна за него. Ситуацията е много трудна за другите ми деца. Ситуацията е много трудна за семейството ми. Беше трудно за всички. Но се случи и сега трябва да разрешим ситуацията, нали?".

ОЩЕ: Арнолд Шварценегер спря да дава пари на незаконния си син. Причината е гениална

През 1996 г. Арнолд се впуска във връзка с икономката Милдред Баена, която забременява, а девет месеца по-късно ражда - само пет дни след раждането на сина на Мария и Арнолд - Кристофър. По това време никой не знае, че синът на Милдред всъщност е дете на Арнолд и че Кристофър е негов полубрат.

Но когато синът на Милдред Джоузеф пораснал, тя забелязала, че той много прилича на известния актьор. През 2010 г., когато Джоузеф е на 13 години, той научава кой е биологичният му баща, след като медиите го обявяват.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър през 1996 г., снимка: Getty Images

Арнолд споделя, че "сърцето му е спряло", когато Мария един ден го конфронтирала при терапевта им. "Един ден той каза: "Днес Мария иска да бъде много конкретна за нещо. Тя иска да знае дали сте бащата на Джоузеф". Мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината", признава актьорът културист. Мария естествено е била съкрушена от това. Арнолд признава, че аферата, която е имал с икономката, е била най-големият му "провал", добавяйки, че е "причинил достатъчно болка" на семейството си".

"Мария трябваше да страда, децата трябваше да страдат, Джоузеф, майка му, всички. Ще трябва да живея с това до края на живота си", добавя Шварценегер.

Арнолд Шварценегер: Раят е фантазия. Няма да се видим отново, след като си отидем от този свят

В разговор с актьора Дани ДеВито, Арнолд Шварценегер представя свои собствени разсъждения относно рая и смъртта. 75-годишният актьор за...

След като Арнолд признава, че е имал връзка с тяхната икономка, Мария подава молба за развод с "Мистър Олимпия" след 25 години брак. Двойката е разделена почти десетилетие, преди разводът им да бъде официално финализиран през декември 2021 г.

Снимка: Joseph Baena/Instagram

Междувременно връзката на Джоузеф с баща му изглежда процъфтява и той признава, че "започва да наваксва" в това да прилича на него. Джоузеф споделя още, че Арнолд е "наистина подкрепящ" и го тласка да "работи упорито", включително го насърчава да развива свои проекти. "Основният му съвет винаги е бил, практика, практика, практика", казва той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com