OneRepublic - платинени и с албума си "NATIVE"

14259
OneRepublic - платинени и с албума си "NATIVE"

NATIVE - третият албум на звездните OneRepublic, беше официално обявен за платинен. Хитовата банда, която ще чуем на живо в София на 2 юни, успя да продаде над 1 милион копия от албума. На 1 март 2015, след като за една седмица продадоха 3000 копия от NATIVE, бандата удари желания от всички музиканти платинен статус. Това е вторият платинен албум на момчетата, след дебютния Dreaming Out Loud (2009), който продаде над 1,1 милион копия.

Месец преди отново да продължат турнето The Native Tour, OneRepublic обявиха, че вече са в студиото и работят по своя четвърти албум. Райън Тедър, Зак Филкинс, Еди Фишер, Брент Кътцъл и Дрю Браун споделиха снимка от студиото, в което ще се затворят до 16 април, когато The Native Tour тръгва на път с първа спирка Барбадос. Следват дати в Канада, Израел, Турция, Румъния, Италия, Швейцария и разбира се, България на 2 юни. Турнето ще приключи на 21 юни в Южна Африка, след което групата ще  се отдаде отново на четвъртия си албум, който се очаква да излезе в края на 2015 година.

Вокалистът на “OneRepublic”: Истински истории се крият зад най-големите любовни песни (2 част)

След като вчера ви разказахме как са се родили част от най-новите известни романтични хитове в музикалната индустрия, днес, специално з...

София е част от едноименното турне NATIVE, представящ албума с най-много хитови сингли до момента, сред които “Feel Again,” “If I Lose Myself,” “Counting Stars,” “Something I Need,” “Love Runs Out,” и “I Lived.”. Албумът достигна номер 4 в класацията на Билборд 200 и номер 9 в UК Album Chart.

Видео трейлър:

Билети за концерта може да откриете в мрежата на EVENTIM, включително 51 бензиностанции на OMV в цялата страна. За повече информация eventim.bg и OMV.bg.Цените на билетите са от 65 до 110 лв.

Вокалистът на “OneRepublic”: Истински истории стоят зад най-големите хитове

Празникът на влюбените – Свети Валентин, наближава с пълна сила. За да сме съпричастни към всички чувства и емоции, които владеят...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com