Оперираха Хю Джакман заради раково образувание на кожата

46113
Оперираха Хю Джакман заради раково образувание на кожата

Австралийският актьор Хю Джакман е претърпял операция по премахване на доброкачествено раково образувание на кожата, информират световните агенции.

За хирургическата намеса съобщи самият той на своята страница в социалната мрежа. По думите на австралиеца, по настояване на съпругата си Дебора, той неотдавна посетил дерматолог, за да бъде прегледан, след като необичайно петно се появило на носа му. "Тя се оказа права", пише Джакман на своята страница. "Оказа се, че имам базалноклетъчен карцином!".

Хю Джакман се страхува за сигурността си

Актьорът Хю Джакман е разтревожен за личната си сигурност, след като неотдавна психарка го нападна със самобръсначка във фитнес зала. ...

Джакман посъветва своите 3,5 милиона почитатели в "Туитър" да не следват неговия лош пример. "Не пропускайте прегледите при лекаря и използвайте слънцезащитни кремове", бяха заръките на холивудския идол.

Джакман пусна в мрежата своя снимка с превръзка на носа. Актьорът не уточни кога е била извършена операцията и на какъв стадий е бил карциномът.

Тази форма на рак е сред най-често срещаните ракови заболявания на кожата. Всяка година в САЩ се диагностицират над 2 милиона случая на базалноклетъчен карцином. Той е лечим, когато е ограничен до малка зона на кожата, пише БТА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com