Рита Ора ще пее на наградите "Оскар"

21627
Рита Ора ще пее  на наградите "Оскар"
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската певица от албански произход Рита Ора ще изпълни парчето "Grateful" на предстоящата церемония за наградите "Оскар", съобщи Контактмюзик.

"Grateful" от "Отвъд светлините" е едно от петте номинирани парчета в категорията за песен от филм, припомня изданието.

24-годишната певица е споделила новината с над четирите си милиона последователи в Twitter и е написала, че е изключително развълнувана от поканата да пее на "Оскар"-ите.

"Рита Ора ще направи дебюта си на нашата сцена. Комбинацията от невероятния й глас и чар я прави идеалният избор за нашето шоу", се казва в изявлението, направено от продуцентите на церемонията Крейг Зейдан и Нийл Мерън.

Британската певица се присъединява към предварително оповестените изпълнители Комън и Джон Леджънд, които ще изпълнят песента"Glory" от филм "Селма", и Адам Лавин, който ще изпее парчето "Lost Stars" от "Започни отново". И двете композиции са номинирани в категорията за песен от филм, но ако "Lost Stars" спечели, наградата ще получат авторите на парчето Грег Алекзандър и Даниел Бризбоа.

Останалите две номинирани песни са "Everything Is Awesome" от "LEGO: Филмът" и "I'm Not Gonna Miss You" от документалната лента "Глен Кембъл: Ще бъда себе си".

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 87-и път на 22 февруари на церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис. Водещ на шоуто ще бъде актьорът Нийл Патрик Харис.

Източник: БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com