Родман счупи камерите, Николета с мисия да го свали

9798
Родман счупи камерите, Николета с мисия да го свали

Денис Родман падна на колене пред Десислава, докато певицата гостуваше в студиото на „Къртицата”. Ексцентричният баскетболист бе критикуван от всички за лошото си поведение в риалити формата. „Разбирам, че е шоу, разбирам че е ексцентричен, но на мен ми идва в повече!” – открито заяви Десислава. Заедно с талантливата певица, в студиото бяха Христо Стоичков, Емил Кошлуков и Мартин Захариев. Всички коментираха, че Денис Родман може да е голяма звезда, но му липсва възпитание.

След като се скара на Рут Колева, баскетболистът влезе в студиото, падна на колене пред Десислава и не спря да й прави комплименти. Въпреки това певицата му каза в очите - „Ако говореше на мен така, както на Рут, аз щях да се разплача!” Денис веднага контрира: „Това е шоу, аз играя, за да е интересно! А ти си толкова красива, че не бива да плачеш! Ако аз бях с теб, никога нямаше да те накарам да плачеш!”

Родман: Ще доведа децата си в България

"Мисля да доведа децата си тук за Мача на звездите, за да се запознаят с една различна култура", обяви легендата на Чикаго Булс и НБА Д...

След като Денис Родман напусна студиото на „Къртицата”, не пропусна отново да засипе Десислава с комплименти. Баскетболистът каза на изпълнителката на „Усещам”, че знае, че е много добра певица и й желае успех!

Денис се развика на Рут Колева, защото тя се опита да му обясни, че поведението му не е коректно. "Не аз започнах купона, дойдох да се позабавлявам. Всички се опитват да бъдат по-въздържани. Не искаш ли парти? Ако не си тук за забавлението, излез!", каза баскетболистът крещейки. Рут Колева остана учудена от това, което й се случи и не успя да реагира.

Ексцентирчната звезда Денис Родман организира истинско шоу още с влизането си в Къртицата. Добре почерпен изтръгна всички камери в президентския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват.

Обект на вниманието на звездата, известен с връзките си с Мадона и Кармен Електра, станаха Миглена, Марина и Емануела. Той предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президенския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг. Трите красавици отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта.

Сред родните звезди, които най-много впечатлиха Денис Родман е, разбира се, Азис, с когото дълго обсъждаха общата си страст да се обличат в женски дрехи.

100 Кила и Жени Калканджиева влизат в “Къртицата”

Рапърът 100 кила е последната звезда, която влиза в риалитито “Къртицата”. Жени Калканджиева също е сред участниците. "Вли...


Специална задача подготвят продуцентите на "Къртицата" за Николета Лозанова - да съблазни Денис Родман. Затова ще ги заключат в обща стая, където да стоят изолирани няколко денонощия без никаква връзка с външния свят.

Помещението обаче ще има всички екстри като президентски апартамент. Другото изпитание ще бъде да ги приковат с белезници един за друг. Денис Родман още с влизането си попита дали Николета не е мулатка - видяла му се твърде тъмнокожа.

Денис заговори и за всички жени, с които е спал и сподели за Мадона, че не издавала звуци по време на секс.

Денис Родман и Стоичков проведоха интересен разговор. Стоичков му разказа, че е живял на улицата на партньора му Майкъл Джордан и е бил много пъти в залата, където Родман играе. „Играл съм много години на Запад и винаги съм се интересувал от културата на страната, на другия народ, при който съм бил, подсети Камата, че когато идеш на чуждо място трябва да се държиш така, че да не засегнеш домакините”.

И Денис Родман влиза в "Къртицата"

Един от най-добрите борци в историята на баскетбола - Денис Родман, пристига в България, за да предизвика възможностите на цял отбор бъ...

„Защо обичате страната си, го попита звездата от НБА. Родил съм се тук и тук съм постигнал най-големите си успехи във футбола. Затова се гордея, че съм българин и винаги ще защитавам авторитета на страната си”, подчерта Стоичков. Родман се ръкува с футболната легенда и седна редом до него.

Радвам се, че Денис учи бързо и се надявам, че вчерашната случка с трошенето и отношението към момичетата няма да ги виждаме повече, коментира Емил Кошлуков, припомняйки пиянството и вандалщината на НБА-звездата в "Къртицата" при пристигането си.

„В България имате страхотна храна и страхотни хора. Чувствам се неловко, но аз съм много ексцентричен”, оправда се Родман.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com