Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ръсел Кроу: Мъртъв съм, няма какво повече да кажа (ВИДЕО)

13 юни 2024, 16:36 часа

Ръсел Кроу споделя как приема продължението на филма "Гладиатор" на Ридли в Скот, в който той изигра главния герой Максимус. В интервю по темата актьорът казва, че се чувства "леко неудобно от факта, че има нов филм. Той посочва още: "Аз съм мъртъв, няма какво повече да кажа. Но от няколкото неща, които чух... не, не, не... това не е моралното пътешествие на този герой".

Кроу изигра римския генерал Максимум през 2000 година, което го превърна в една от най-големите звезди в киното. "Мисля си за времето назад. Възрастта, на която бях, когато направих този филм и всичко, което дойде след него. Вратите, които се отвориха точно заради "Гладиатор", споделя актьорът. И допълва "Искрен съм. Има известна доза меланхолия и малко ревност".

Още: Статуя на Ръсел Кроу, направена от шоколад, предизвика фурор (СНИМКА)

За "Гладиатор 2"

В продължението на легендарната лента влиза актьорът Пол Мескал в ролята на възрастния Луций – племенник на император Комод, който бе изигран от Хоакин Финикс. В свое интервю Мескал казва, че това е най-големият филм, който е правил. На въпроса дали е разговарял с Кроу за своя герой, Мескал отговаря: "Не знам за какво можем да говорим. Бих искал да чуя историите му по време на снимките, но двамата герои са напълно различни".

В "Гладиатор 2" участват още Педро Паскал, Дензъл Уошингтън, Джоузеф Куин и Кони Нилсен, а премиерата му ще бъде на 22 ноември тази година, припомня NOVA.

Още: Ръсел Кроу почти на 60: Дали не е време за край на гладиаторските битки?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес