Секссимволът на бг-киното Мира блесна в Maxim

27352
Секссимволът на бг-киното Мира блесна в Maxim

Сексапилната звезда от „Стъклен дом”, „Забранена любов” и „Още една мечта” Мира Бояджиева краси корицата на априлския брой на MAXIM и сбъдна много мъжки мечти. Пред най-голямото мъжко списание талантливата актриса позира в най-горещата си сесия засега.

На въпроса какво я мотивира да се снима за MAXIM в особено предизвикателни пози, Мира споделя, че вече леко й е поомръзнал сладурския имидж. „Навсякъде ме показват сладка и бонбонена, вече ми доскучава. В крайна сметка съм актриса и ми е интересно да пробвам различни превъплъщения”, откровена е Мира.

Освен очарованието, което пръска от корицата и осемте парещи страници на MAXIM, тя говори открито и за досегашните си и бъдещите проекти. За нея „истината е в театъра – там за час и половина ти се случват невероятни неща и наистина забравяш кой си”, споделя актрисата и допълва: „Едва ли всички ще си го признаят, но е много готино да се снимаш в сериали – така трупаш популярност, пък актьорите до голяма степен сме егоцентрици”.

Пред МAXIM Мира говори още за връзката си с режисьора Ники Мутафчиев, и за предизвикателството да играеш редом с Диляна Попова, Койна Русева и Ирена Тодорова.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com