Техно легендите Mario Ranieri и Frank Kvitta застават в битка зад пулта

7835
Техно легендите Mario Ranieri и Frank Kvitta застават в битка зад пулта

Уникалното концептуално парти Battle Arena на Renesanz, което поставя един срещу друг техно артисти в една истинска диджейска битка зад пулта, се завръща в CLUB MANIA като стартът е с две легенди за стила: австриецът MARIO RANIERI и германецът FRANK KVITTA на 13 юли (събота).

Това не е първото гостуване на двамата у нас – още се говори за легендарният им сет през 2008, който държа цяла нощ във въздуха 4000 души в зала "Христо Ботев”. Все пак в сайта residentadvisor неслучайно наричат MARIO RANIERI „най-популярният износ на Австрия и единственият създател на истинско хардтехно”, а освен, че продуцира парчета за лейбъли като Lifeform, Abstract и Tekktribe, той е известен с безкомпромисните си сетове, в които с лекота превключва между грууви хаус, мачкащо хардтехно и изтрещял нойз.

Ceadle of Filth вече са в София

Музикантите от култовата британска метъл група Ceadle of Filth кацнаха на летище София. Групата пристигна у нас за първия си самостояте...

От своя страна Frank Kvitta е лицето на новата вълна в немското техно – освен, че обикаля по цяла година всички важни световни хард фестивали, той е и горд собственик на безкрайна серия от емблематични за стила парчета като "Superheroes" с Mike Electro или "Electronic Pleasure" заедно с The Horrorist, а всеки момент се очаква дебютният му албум, който според спецовете ще промени саунда на сцената завинаги.

Втората битка на денс-арената е между родните техно класици Balthazar и JackRock, които са подготвили епичен олдскуул сет, включващ най-емблематичните хард парчета от последните 15 години. Закриващата част на партито е поверена на едни от най-горещите млади артисти на БГ сцената - Mokushi&Nobody.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com