Тени Омеде от "Гласът на България" представи новия си сингъл

9350

Тени Омеде, придобил популярност като участник в току що приключилото издание на „Гласът на България” от отбора на Виктория Терзийска (Вики от Мастило) и полуфиналист в „България търси талант” е готов с най-новия си музикален проект – сингъла Day By Day. Динамичното парче е по текст на самия Тени Омеде, а музиката и аранжимента са дело на Красимир Илиев, близък приятел на изпълнителя.

Песента е с приятно мелодично звучене и дава сериозна заявка за един от бъдещите хитове на предстоящия летен сезон. Режисьор, оператор и монтажист на видеото е Момчил Ренчев от Joker Frames. Официалната премиера на аудио синъла и видеоклипа към Day By Day е днес 3 Юни 2013г.

Песен на Георги Христов отново в ефир след 20 години забрана

След 20 години забрана „Мелодия на годината” на България `92 „Не съжалявайте” на Георги Христов отново тръгва в...

„Day By Day е една от най-мелодичните песни, които съм правил до момента и съм изключително щастлив, че и видеото към парчето се харесва много. Още повече, че интереса към клипа е значителен и за по-малко от 24 часа има над 200 000 гледания в най-голямата мрежа за видео споделяне YouTube. Както за повечето си проекти и тук работих с много приятели, което превърна работата в истинско удоволствие. Използвам възможността да благодаря на целия екип, който помогна в реализацията на видеото – на режисьора Момчил Ренчев, на танцьорите от Feel The Beat, Варна и на моите приятели от Клуб Vintage 33, Варна, където направихме снимките на клипа. Обещавам през 2013 да съм много активен и да ви изненадам с още нови и интересни музикални проекти. ”, споделя Тени относно предстоящите си планове за тази година.

Тени Омеде е млад артист за българската музикална сцена, който придобива национална популярност през 2012г. с достигането си до полуфинала в риалити формата „България търси талант”. През 2013г. сред повече от 5000 кандидати достига до финалния етап на най-популярното българско музикално риалити предаване „Гласът на България”. Занимава се професионално с музика повече от 12 години, като стартира кариерата си в родната Нигерия с групата DISTINCT – 5IVE.

В България пристига през 2005г като студент по Счетоводство в Икономическия университет във Варна, като паралелно с обучението си продължава и професионалните си занимания с музика вече като самостоятелен изпълнител. Дебютния му студиен албум е издаден през 2011г и носи заглавието The World, а през 2012 достига до полуфинала на българската Евровизия с песента – Without You. Един от най-успешните проекти на Тени Омеде до момента е песента Corruption (feat. Teddy), която печели конкурс за социално ангажиран проект в Кения и се превръща в хит в множество африкански страни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес