Уди Харелсън потвърди, че с Матю Макконъхи може би са братя (ВИДЕО)

10212
Уди Харелсън потвърди, че с Матю Макконъхи може би са братя (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Актьорът Уди Харелсън потвърди, че е възможно с колегата му Матю Макконъхи да са биологични братя. Той дори призна, че е готов да си направи ДНК тест, но Макконъхи все още е далеч от това решение.

61-годишният актьор говори по темата по врема на свое гостуване в шоуто на Стивън Колбер, където друг гост е Джъстин Теру. Харелсън разказва, че лампичката му светва след разговор с майката на Макконъхи - Мери Катлин МакКейб.

"Нека кажа, че има някакво потвърждение на моите съмнения, защото говорихме с майката на Матю и един път ни спомена... боже, това е лудост. Бяхме в Гърция и гледахме националния отбор на САЩ и нещо говорехме за съжаления. И аз казах: "Странно е, че баща ми изобщо не съжаляваше." И тогава тя ми каза: "Аз познавах... баща ти." Точно тази пауза малко ме притесни... или заинтригува. "Аз познавах твоя баща."

Актьорът признава, че онова, което му е направило най-силно впечатление, е паузата, за която Колбер шеговито вмята, че е "бременна пауза". Актьорът продължава: "Годината, в която Матю е роден, девет месеца преди това, тя е била разделена с човека, когото той смята за свой баща - Джим".

Когато наскоро Макконъхи също споменава тази тема, той споделя, че не иска да си прави ДНК тест и че Харелсън няма същите съображения. Харелсън разяснява: "Искаме да си направим ДНК тест, но за него това е много по-значимо събитие. Все пак Матю усеща, че може да загуби баща, а за мен по-скоро ще спечели брат и баща." 53-годишният Макконъхи и друг път е говорил за съмненията си, че майка му Мери е имала интимни отношения с бащата на Уди Харелсън, който е осъден убиец, след като тя самата е признала, че познава въпросния мъж.

Снимки: Getty Images

Макконъхи с емоционална реч за убитите в Тексас деца от трибуната в Белия дом (ВИДЕО)

Холивудската звезда Матю Макконъхи изнесе емоционална реч на брифинг в Белия дом, като разказа историите на загиналите при стрелбата в ...

От години общи снимки между двамата актьори често са обект на обсъждания заради сериозната им прилика, пише Daily Mail.

В друго интервю Макконъхи също говори за почивката им в Гърция: "Преди няколко години в Гърция си седяхме и си говорехме за това колко сме близки и колко са близки семействата ни. Майка ми беше там и каза: "Уди, аз познавах баща ти." Всички усетиха специфичната пауза, която майка ми направи след "познавах". Беше някакво специално "познавах". Опитахме се да разгадаем какво значи това "познавах", пресметнахме няколко неща и открихме, че бащата на Уди е бил на свобода по същото време, в което майка ми и баща ми преживяваха втория си развод. Напълно е възможно по някое време в Тексас да са се срещнали, да са се събрали и да се е случил този "познавам" момент."

ОЩЕ: Матю Макконъхи от осемгодишен искал да стане баща

Матю признава, че репликата на майка му относно бащата на Уди, който умира в затвора през 2007 г., го е накарал да разследва семейната си история, но още не иска да си прави ДНК тест. "Децата ми го наричат "чичо Уди". Неговите деца ме наричат "чичо Матю". На много снимки дори ни бъркат кой точно кой е."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com