Ванеса Паради завиждала на Деп

7180
Ванеса Паради завиждала на Деп

След 14 години любов Ванеса Паради и холивудският актьор Джони Деп се разделиха. И сред причините за раздялата им вече се споменава завистта на Ванеса от успеха в киното на Джони.

"Те имаха много взривоопасни спорове. Ванеса искаше да си изкара яда върху него. Тогава Джони започна да пие много. Фактът, че вижда как семейството, което толкова много обичаше, се разпада, разби сърцето на Джони", разкри запознат източник пред сп. "Ю Ес Уикли".

Том Круз задмина всички в бранша

Холивудският актьор Том Круз може и да има сериозни проблеми в личния си живот, след като съпругата му Кейти Холмс подаде молба за разв...

Ванеса пък никога не била доволна от поведението на приятеля й. "Нищо от това, което правеше Джони не беше достатъчно добро за Ванеса. Когато той работеше, тя не беше щастлива. А когато не работеше, тя го наричаше безделник, защото не правел достатъчно за децата и семейството си", допълва източникът.

Тази година сп. "Форбс" постави Деп на седмо място по богатство в света. Той е спечелил 24 милиона евро за ролите си в последните си три филма. От известно време беше ясно, че има проблеми във връзката му с Паради, но едва на 19 юни двамата официално обявиха, че се разделят. "Сърцето на Джони беше разбито, но той беше съгласен, че раздялата не трябва да се отразява на живота на децата им. Затова те я обявиха толкова късно", разкрива източникът.

Редактор: Калина Здравкова

 

Джони Деп замени Паради с Амбър Хърд

Хоривудският актьор Джони Деп се среща с колежката си от "Дневника на едно пиянде" Амбър Хърд вече няколко месеца. Връзката им започнал...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес