Високи скорости в Къртицата

650216
Снимки:

Супергероите в Къртицата 2 затягат коланите за най-скоростното предизвикателство в телевизионния ефир, което ще се разиграе довечера и ще подложи на тест смелостта и физическата им подготовка.

Очаквайте високоскоростният екшън с камиони „Бързи и яростни” и препятствията по пътя към финала. Изпитанията на Къртицата обаче няма да спрат дотук.

Първо логическо предизвикателство в Къртицата 2

Довечера любовните дилеми в Базата на Къртицата 2, ще отстъпят крачка назад пред новото предизвикателство на участниците. Първата лог...

Тази вечер един от Заселниците ще влезе в Стаята за Изкушения, където ще му бъде направено неустоимо предложение. Чия съвест и желания ще бъдат поставени на изпитание и каква е цената, която участникът трябва да плати за тях, ще стане ясно тази вечер в живото предаване от 20.30 ч. по TV7. Поредният жокер на Къртицата 2, хвърли участниците в противоречиви разсъждения за близнаци, зодия „Близнаци”, „стара” и „нова” Къртица.

Битката на нерви между Бориса и Георги стигна своята точка на кипене, а напрегнатата атмосфера от последните дни в Базата ще получи своя логична развръзка довечера. „Змийските” отношения между някои от участниците ще се превърнат в реално изпитание в Предверието. Могат ли супергероите да пренасят истински змии със зъби и колко време ще изтърпят покрити със съскащите влечуги – предстои да видите в живото предаване на Къртицата 2: Разтърсване тази вечер в 20.30 часа по TV7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com