„Завръщането на първия отмъстител” – приятели и предатели

71585
„Завръщането на първия отмъстител” – приятели и предатели
Снимка: Форум филм

Дългото чакане приключи! Капитан Америка ще връхлети със страшна сила още утре по кината, в най-новата продукция на MARVEL “Завръщането на първия отмъстител”.

Играй и спечели с Actualno.com и "Завръщането на първия отмъстител"

За последно тази седмица Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш oригинални награди от най-новия филм от създателите на „...

В него ще видите познатите вече лица на Крис Евънс в ролята на Стив Роджърс, Скарлет Йохансон отново е безкрупулната Черна Вдовица, Самюел Джаксън слага маската на окото и се превръща в Ник Фюри – ръководител на тайната геройска организация ЩИТ. Себастиан Стан ще влезе в ролята на най-добрия приятел от детинство на капитана Бъки Барнс, както и в ролята на най-големия му враг – Зимният войник. Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сам Уилсън, познат като Сокола. Много скоро тримата се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.

Втората част на поредицата за един от най-силните комиксови герои – Капитан Америка, се развива във Вашингтон. Събуден за мисията в „Отмъстителите“ от 70-годишна ледена консервация, Стив Роджърс не може просто да продължи живота си. "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" го заварва в момент, в който той се мъчи да се приспособи към съвременния свят. Когато нападат негов колега от организацията ЩИТ, Стив се забърква в плетеница от интриги, която излага на риск целия свят.

Една неочаквана смърт променя хода на събитията, а това, че не можеш да имаш доверие на никого, е основен мотив във филма.

Историята поставя Капитана в много трудна ситуация – да помогне на най-добрия си приятел, когото смята, че е изгубил завинаги и който не го разпознава вече, или да се пребори с един от най-добрите наемни убийци, който е по петите му. Срещата между Зимния войник и Капитан Америка е силно емоционална, защото слабите места на супергероите са емоциите.

Чаровната Скарлет Йохансон въплъти името си в секси червена рокля на премиерата на ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ в Лондон

Чаровната дама в екипа на  ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ – Скарлет Йохансон - въплъти името си Скарлет (Алена) в пленител...

Любопитно е, че Зимният войник е създаден за комиксите на „Марвел“ от Ед Брубейкър през 2005 г. Макар че героят Бъки Барнс съществува в комиксите за Капитан Америка, той е убит през Втората световна война и не е съживяван, докато Брубейкър не го връща като Зимния войник.

Това, което ще видите в „Завръщането на първия отмъстител”, е по-малко история, но повече екшън. Актьорите показват невероятни бойни умения, силна игра и страхотни ефекти. По мотиви от популярния комикс на Marvel, който е публикуван за пръв път през 1941 година, "Завръщането на първия отмъстител“ на Marvel е с продуцент Кевин Фейги p.g.a, режисьори Антъни и Джо Русо, по сценарий на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

Новите лица в "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" са Робърт Редфорд в ролята на Алегзандър Пиърс, Франк Грийо („Гангстерски отряд“), Калън Мълви („Враг номер едно“ и „300: Възходът на eдна империя“) и Емили Ван Камп (ТВ сериала „Отмъщението“).

Ако след края на филма нямате търпение да видите следващата част, то изчакайте да минат финалните надписи, за да видите малка част от това, което следва в третата част на поредицата за Капитана. Междувременно се вгледайте внимателно в хората, които имат малки роли във филма. Да видим дали ще познаете кой играе пазача в музея.

Първият отмъстител се завръща на 4-ти април

Новото екшън приключение "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" е третият филм, посветен на отделен супергерой след „Отмъстители...

От днес вече може да гледате „Завръщането на първия отмъстител” по  кината на 3D и IMAX.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com