X
 
 

Как всеки от нас може да помогне на хората в Хитрино?

3454 1
photo of Как всеки от нас може да помогне на хората в Хитрино?
Снимка: МВР
Седем загинали, десетки ранени. Разрушения, справянето с които ще отнеме години. Изгубени домове и спомени. Това е равносметката от трагедията, която сполетя шуменското село Хитрино.

Народът не бива да се обединява само след трагедии, но умението му да го прави именно след такива трагедии е показателно. Всеки от нас може да помогне на хората в Хитрино по два начина.

Можете да изпратите SMS на телефон 1466. Стойността на SMS-а е 1 лев.

Има и дарителска сметка, на която може да се превеждат средства за пострадалото село:

IBAN: BG64UNCR 76301078660913

Потвърдиха, че влакът в Хитрино се е движел с превишена скорост

Товарният влак, който дерайлира на гара Хитрино, се е движел с по-висока от разрешената скорост. Това показват данните от скоростомерна...

BIC: UNCRBGSF

На извънредното си заседание в понеделник Министерски съвет отпусна 10 млн. лева за справяне с последиците от случилото се в Хитрино. Щетите обаче са толкова големи, че подкрепата на всеки от нас е от значение.

Ако имате възможност да отделите дори малко средства, помогнете на хората от Хитрино!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Ники Колев 1 Ники Колев преди 2 години Профил на трол?
    Подкрепям това народа да подпомогне с.Хитрино с SMS-си и други дарения, но нека първо видим какво ще направят виновниците за тази трагедия, после държавата - там трябват милиони, а те за в бизнеса с петролни продукти и във фонд "Бедствия и аварии". При добро желание за година-две, ще се построи ново с.Хитрино и ще бъде за пример, че има държава и отговорни за трагедията. С мижавите пода виж още ›› яния и дарения почти нищо няма да се случи, освен да потънат в нечий джоб..., а не у пострадалите ! Примери колкото щете.
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...