Над 600 нови книги постъпиха във фондовете на регионалната библиотека в Сливен

3304
Над 600 нови книги постъпиха във фондовете на регионалната библиотека в Сливен

Над 600 нови книги постъпиха във фондовете на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен по проект „Българските библиотеки - съвременни центрове за четене и информираност”, посочва Topnovini.bg.

Проектът се финансира от българското правителство и е пряко насочен към попълване с книги и други информационни източници на фондовете на големите български библиотеки.

Книгите-игри стигнаха до ново измерение - интерактивност

Първият български интерактивен роман с премиера в града на тепетата Пловдив. Събитието се проведе в Културен център "Тракарт". Първият...

Книгите, включени в проектното задание са от над 40 издателства и са из областите философия, психология, религия, социология, политология, право, педагогика, икономика, техника, математика, физика, химия, медицина, компютърни науки, счетоводство, изкуство, архитектура, езикознание, литературознание, география, история и др., художествена литература за деца и за възрастни, а също и ценни справочни издания.

Изпълнението на проекта ще приключи в края на декември, но голяма част от новонабавените издания са на разположение на читателите.

Служителите на РБ ”Сава Доброплодни” работиха при максимална натовареност, за да успеят да обработят за кратко време всички книги и да осигурят на своите потребители приятни мигове с интересни четива през почивните дни около празниците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com