Запалват Коледната елха в Сливен

7168
Запалват Коледната елха в Сливен
Снимка: БГНЕС

Светлините на Коледната елха пред сградата на Община Сливен ще бъдат запалени в 17.00 часа. В церемонията ще се включат ансамбъл „Тракийче", детските градини в града и група „Вакали", съобщиха от Община Сливен.

Празничната програма на Община Сливен включва още благотворителни базари, коледни арт-работилници, детски представления, изложби и концерти на АНПТ - Сливен, млади изпълнители от Детски комплекс и детски хор „Дружна песен", както и на самодейни състави към сливенски читалища.

Край Сливен започнаха учебни стрелби

Край Сливен започнаха учебни стрелби. Те са планирани и ще се провеждат на Огневи комплекс „Батмиш” през месец декември, съ...

На 18 декември в РБ „Сава Доброплодни" от 10.00 часа ще бъдат отличени участниците в конкурсите за коледна картичка и пожелание „Коледна магия" и в литературния конкурс „Писмо до Дядо Коледа". От 18 часа в залата на НТС ще се състои коледният концерт на сливенския симфоничен оркестър.

На 21 декември от 11 часа в зала „Сирак Скитник", ХГ „Димитър Добрович" ще връчи отличия на децата, участвали в Националния конкурс за коледна картичка „Весела Коледа за всички", а в навечерието на Рождество Христово - 22 декември РБ „Сава Доброплодни" от 16.00 часа ще представи изложба с отличени творби от конкурса „Приказна Коледа" на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович". Събития са предвидени и на Коледа, и на Нова година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com