Дванадесетокласничка стана кмет за един ден на Добрич

571
Дванадесетокласничка стана кмет за един ден на Добрич
Снимка: Йорданка Калчева
Ученичката от 12-ти клас на СУ „Любен Каравелов“ в Добрич Михаела Мавродиева стана кмет на добруджанския град в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“. Момичето успешно се справи с представяне на докладната по време на сесията на Общинския съвет.

Пред Actualno.com тя сподели, че засега не е решила дали ще се занимава с политика. По думите ѝ работата на кмета е много отговорна и трудна.

Зам.-кмет по устройство на територията днес на мястото на арх. Боян Коларов беше ученикът Тодор Николушев, също от СУ „Любен Каравелов“.

С хуманитарните, социални и културни дейности се зае възпитаникът на Езикова гимназия „Гео Милев“ Бурак Зия, а завършилата Икономическия университет във Варна Златина Стефанова за ден отговаря за финансите и общинската собственост.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители