36 отбора ще премерят сили на републиканския турнир по плажен волейбол „Нестле за Живей Активно!“

885
36 отбора ще премерят сили на републиканския турнир по плажен волейбол „Нестле за Живей Активно!“
Снимка: Нестле България

Морската столица на България вдига състезателните градуси с началото на републиканския турнир по плажен волейбол на БФВ „Нестле за Живей Активно!“, организиран от волейболен клуб „Energy” и Община Варна и в партньорство със City Cash. Днес от 9 ч. до 18 ч. отборите ще играят по двойки на плаж Аспарухово, в съботния ден ще волейболната надпревара ще продължи по същото време и на същата локация. А в последния ден на турнира (неделя) след мачовете на финалистите, ще се състои награждаването на победителите.

„Лятото и плажът са едно чудесно време и приятно място да се заредим с витамин D, а плажният волейбол в допълнение дава още една възможност не само да се раздвижим, но и да премерим сили е екипната игра. За поредна година заедно с приятелите ни от Община Варна сме на плажа в Аспарухово и заедно ще аплодираме тези 72ма записали се в националния турнир, предпочели като нас да изберат движението и спорта“, сподели Нели Ангелова, мениджър Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

Специален гост на уикендните мачове ще е и волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката, който ще се включи като коментатор, ще допринася за активното настроение и ще наградите, предназначени за първите три места в категориите жени и мъже. Всички гости и участници на спортното шествие ще имат възможността да рестартират батериите с Nescafe 3в1 и да се радват на подаръци от „Нестле за Живей Активно“.

Събитието е част от календара на тазгодишното лятно издание на инициативата „Нестле за Живей Активно!“ и от спортния календар на дългогодишния партньор на инициативата Община Варна, и има за цел да промотира физическата активност и балансирания начин на живот като ключови компоненти от ежедневието на хората. За повече идеи как да се движим и храним през лятото, можете да посетите страницата на Нестле България и да следите за нови експертни съвети и тренировки, които ще подсигурят тонус и енергия през лятото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com