BILLA в Габрово ще бъде домакин на фермерския пазар „ОТ БГ“

2869
BILLA в Габрово ще бъде домакин на фермерския пазар „ОТ БГ“
Снимка: BILLA

На 13 ноември 2021 г. от 10:00 до 17:00 часа на паркинга на магазин BILLA в гр. Габрово, разположен на ул. „Орловска“ № 119, в близост до спортна зала "Орловец", ще се проведе традиционният фермерски пазар „ОТ БГ“. За първа година, търговската верига подкрепя инициативата, като по този начин застава зад участващите 24 български производители, фермери и занаятчии, и техните качествени продукти в редица категории.  

Родни доставчици от района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък ще предложат вкусни и запомнящи се изкушения на посетителите. Те ще споделят някои от своите изпитани домашни рецепти и ще дадат възможност на всеки от присъстващите да се увери във вкуса на здравословен мед, Горнооряховски суджук, продукти от краве и козе мляко, домашни сладка и сиропи, изкусително вино, масла, ядки, тахан и био веган десерти.  

BILLA България събра и дари близо 3.4 тона хранителни продукти на над 1000 социално слаби лица

През третото тримесечие на 2021 г. (юли-септември), BILLA България подпомогна 700 социално слаби лица и още 306 лица, настанени в осем ...

Освен разнообразие от майсторски дървени изделия сувенири, шарени плетенки и лавандулoви продукти, всеки посетител на пазара ще може да избира между качествени билкови козметични продукти и пробиотици. Голямата изненада за всички посетители на фермерския пазар „ОТ БГ“ ще бъдат ръчно изработените рисувани предмети, мозайки и ковани амулети.  

„Инициативата се превърна в традиция за много хора в град Габрово, което ни мотивира да се превърнем в негови домакини през тази година. Ние, от BILLA България, непрестанно се стремим се да подкрепяме дейността на родните производители и да скъсим пътя на фермерските и занаятчийски храни, произведени с внимание и грижа, до потребителите,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com