Бившата секретарка на Желю Желев живее в потресаваща мизерия

22841
Бившата секретарка на Желю Желев живее в потресаваща мизерия
Снимка: БГНЕС

Бившата секретарка на Желю Желев Стефка Генева живее в изключителна мизерия. Преди две години тя е изгонена със сина си от жилището си, защото става поръчител за огромен кредит на своя приятелка – Светослава Гешева.

Генева е принудена да живее две седмици в мазе, след това се мести в офиса на Гешева, която обещава, че ще продаде на руснаци завода, който ще прави с кредита. В сградата ток няма, тя се заключва към 16:30 всеки следобед, така че Стефка и синът ѝ са принудени да стоят като заложници, а през почивните дни никой не идва. По Коледа и Нова година едва не умряхме от глад, десет дни бяхме заключени, споделя тя. От две години не знам какво е баня, разплаква се жената.

Идея - улица "Желю Желев" в Скопие и "Борис Трайковски" в София

Улица в Скопие да бъде кръстена на починалия в края на миналата седмица първи демократично избран след падането на комунизма български ...

Пред Нова телевизия Гешева казва, че ще си върне кредита и заявява, че е в провинцията. Но се оказва, че е в София и отказва да каже колко е голям кредитът. Нали не съм ги оставила да живеят на улицата, казва Гешева.

Апартаментът на Стефка все още не е продаден и може да бъде върнат. Ако няма ипотека на имота и той е единствено семейно жилище, той не може да бъде взет, казва юрист.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com