Борисов към Станишев: Какъв 1 май бе? Ти не си работил

47295
Борисов към Станишев: Какъв 1 май бе? Ти не си работил
Снимка: БГНЕС

Над 250 - 260 църкви, манастири, джамии, храмове са подпомогнати по време на нашето управление, с нашите кметове. Това е вяра, това остава с векове след нас и хората го приемат много добре.

Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на официалното откриване и освещаване на храм "Свети Пророк Йеремия", който се намира в село Рударци, Община Перник, съобщиха от ГЕРБ.

Готви се поредна голяма чистка в държавата, опасява се Борисов

Ще има голяма чистка, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента във връзка с назначенията на управляващите. Коме...

ПП ГЕРБ е дарила 20 000 лева за реконструкцията на храма. Борисов беше придружен от заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова и водача на листата на партията за европейските избори Томислав Дончев. "Тази църква е правена от 18 години и за последните две стана готова. Вие си направете извода защо е така", обясни Борисов. Той посочи, че това, което Томислав Дончев е направил по отношение на европейските средства дава резултат.

"Като ги гледам комунистите в "Александър Невски" - тези, които ни забраняваха Великден, не ни пускаха в църквите преди 20 години, сега ходят да се кръстят в църквите, и се правят на набожни. Затова нашата партия, сме направили всичко, което е необходимо, но то все е малко, за това което трябва да се прави за църквата. Колкото сме по-вярващи, колкото сме по-силни, толкова духът и нацията са по-добре", коментира председателят на ПП ГЕРБ.

Игуменът на Гигинския манастир отец Никанор благодари на Борисов и на ГЕРБ за дарените средства, които са направили възможен ремонта на църквата. "Ако нашият народ си пази вярата, няма от какво да се страхува", каза отец Никанор.

Добре, че ДПС прави спортни съоръжения в малките населени места, а ние правим в големите, за да върви държавата, а не като Станишев нищо да не правим. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС.

Бареков възпрепятства делото на Борисов срещу него за готвен опит за убийство

Поредното дело, което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води срещу лидера на България без цензура Николай Бареков, не успя да тръгне в Со...

"Днес Станишев честити 1 май. Какъв 1 май бе? Ти не си работил", каза Борисов при откриването на спортно-учебния комплекс към 88 СОУ "Димитър Попниколов".

С ирония лидерът на ГЕРБ каза, че ДПС изграждали спортни съоръжения за по 20 деца, докато ГЕРБ правели същото за 2000. На въпрос на БГНЕС дали все пак и децата от малките населени места нямат нужда от спортни площадки, Борисов повтори, че именно затова казва, че е добре едните да правят на село, а другите в града. "Нищо положително не отчитам, защото те имат само намерение, а ние сме направили зала "Арена Армеец" и спортната зала в Младост", отговори Борисов след като бе запитан дали с твърденията си не отчита като положителна политиката на сегашното правителство в лицето на Министерството на младежта и спорта. Очаквайте подробности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество