Български пощи и спортният тотализатор в договор за сътрудничество

20845
Български пощи и спортният тотализатор в договор за сътрудничество
Снимка: БГНЕС

Подписан бе договор за сътрудничество между Български пощи и Български спортен тотализатор, съобщи „Фокус”.

Споразумението предвижда предлагане на тото фишове в пощенските станции. Подписа си поставиха Валентин Петков, изпълнителен директор на „Български пощи” и Белчо Иванов, изпълнителен директор на спортния тотализатор. Валентин Петков подари класьор с марки, а Белчо Иванов – детелина. Георги Тодоров, заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията, обясни, че ще бъдат обучени 500 пощенски служители.

Тото джакпотът продължава да расте

След като днес никой не позна печелившите комбинации в игрите на БСТ, джакпотите продължават да растат и още по-атрактивни печалби оч...

„Това е част от мерките за оздравяване на Български пощи. Правителството осигури 9.5 млн. лв. за компенсация за универсалната пощенска услуга. Надявам се до 1 месец след подписването във всички 264 пункта да се ползват всички услуги на БСТ. Ще бъдат инсталирани терминали на спортния тотализатор. Косвен ефект от споразумението са нови работни места в бъдеще. Надяваме се до края на януари хората да се възползват от услугите на БСТ”, добави зам.-министър Тодоров.

Белчо Иванов, изпълнителен директор на спортния тотализатор, посочи, че договорът е отворен. „Нашата цел в БСТ да проникне навсякъде, където нямаме възможност сами да отворим сами пунктове. 8% от постъпленията ще постъпят в „Български пощи”. Инсталирането на терминалите на струва нищо, но изисква технологично време – не повече от месец. Надяваме се да достигнем 3000 пункта до края на следващата година с всички външни контрагенти”, каза Иванов. На подписването присъства и Йордан Йовчев, заместник-министърът на младежта и спорта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com