Демонтират през нощта частен мост на АМ "Тракия", реорганизират и движението

3577
Демонтират през нощта частен мост на АМ "Тракия", реорганизират и движението
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

Пешеходният мост при 42-ри км на Автомагистрала "Тракия", който ще бъде демонтиран днес през нощта (от 21:00 ч. на 26 юли до 05:00 ч. на 27 юли) е частна собственост.

Поради лошото му състояние Районна прокуратура - Ихтиман, Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) и кмета на община Ихтиман дадоха предписания за неговото обезопасяване на фирмата собственик на съоръжението. Фирмата отказа да предприеме действия по неговото обезопасяване и предпочете да го премахне, съобщиха от АПИ.

Ограничава се движението през прохода Шипка

Ограничава движението през прохода Шипка за провеждането на автомобилното състезание „Шипка 2017 Дамасцена“, съобщиха от пр...

Днешният демонтаж на пасарелката се извършва със заповед за временна организация на движението на директора на ОПУ София и е за сметка на фирмата собственик на съоръжението, която трябва да приключи с премахването му от АМ „Тракия” до 05:00 ч. сутринта на 27 юли.

По време на демонтажа, движението в участъка при 42-ри километър на АМ „Тракия“, в района на мотел „Ихтиман“ ще се осъществява през локалните платна вляво и дясно на съществуващите търговски крайпътни обекти. Трафикът в посока Пловдив ще бъде пренасочен през отбивката за бензиностанция „Лукойл“ и Мотел „Ихтиман“. В посока София през отбивката за бензиностанция „Петрол“.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация по обходния маршрут, уточняват още от Пътната агенция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Натоварен трафик по границите с Румъния
Натоварен трафик по границите с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния. Това съобщават...