Експерти и предприемачи разкриват тайните на успеха на българските марки, управлявани от тях

12323
Експерти и предприемачи разкриват тайните на успеха на българските марки, управлявани от тях

„Успешни стратегии за въвеждане на българска марка на пазара”, е следващото събитие от поредицата работни срещи, което ще се проведе на 18.02.2014 г. (вторник) в зала „Европа” на „Новотел София”.

Специализираната поредица стартира в края на 2013 година, с идеята да покаже успешните български бизнес модели, които се базират на иновативни маркетинг подходи и разбиране на българския пазар и потребител.

България изпревари Русия в класация за най-добро бизнес място през 2014

България зае шесто място в класацията „Най-доброто място за бизнес в Източна Европа и Централна Азия  2014 г." на Bloomberg,...

У нас има достатъчно добри примери за успешни маркетинг стратегии, които понякога незаслужено остават в сянката на големите международни брандове. Ако една марка бъде създадена и въведена на пазара професионално, и привлече вниманието на точните хора, то в голяма степен това е гаранция за успех. Разбира се това е първата, но много важна стъпка в дългото пазарно пътешествие на бранда.

Маркетинг събитията от поредицата имат за цел да подпомогнат по индиректен начин развитието на бизнеса в България като предоставят качествени и задълбочени сесии на високо професионално ниво, с едни от най-добрите експерти  и предприемачи в страната. Проучванията на фирмата показват, че в момента, когато кризата кара малкият и среден бизнес да редуцира бюджетите си за обучения и маркетинг, необходимостта точно от такъв тип практически знания, които директно могат да бъдат приложени е повече от осезаема.

Поредицата от специализирани събития започна да привлича вниманието, не само на маркетинг хората в бранша, но и на предприемачи, търговци и мениджъри от български компании. 

В програмата на предстоящото обучение се открояват имената на лекторите: Мирослава Георгиева от „GfK Bulgaria”, Кирил Хаджидинев, от „Белла България”, Диана Попски от „Arbitrage Research and Consultancy”,  Любен Белов от „LAUNCHub” и Иван Илчев от „MAXEUROPE”. Те ще представят реални бизнес казуси, свързани с изграждането на печеливши български марки и примери от тяхната практика.

Държавата е възстановила на бизнеса близо 1,055 млрд. лв. ДДС

Държавата е възстановила на бизнеса близо 1,055 млрд. лева данък добавена стойност (ДДС) през последните два месеца на 2013 г. Това пок...

Петя Стоянова, собственик на консултантска фирма „Пауър Бранд”, счита, че тези сесии, освен своя образователен характер постигат и сериозно популяризиране на усилията на българските фирми да развиват печеливш и отговорен бизнес. Много са примерите на български марки, които постигат и надминават успехите на международни брандове с многогодишна история.

Специализираната поредица „Успехите на българските марки” е насочена към маркетинг и бранд мениджъри, експерти в изграждането и развитието на търговски марки, мениджъри на малки, средни и големи компании, които вярват в силата на марката за успеха на своя бизнес, предприемачи, на които им предстои изграждане на нова марка, бизнес консултанти и пи ар експерти.

Ранната регистрация за семинара е отворена и всички, които имат интерес към събитието може да заявят своето участие с отстъпка на www.powerbrand.bg/seminars

Поредицата „Успехите на българските марки” се реализира със съдействието на VIVACOM.

Държавата е възстановила на бизнеса близо 1,055 млрд. лв. ДДС

Държавата е възстановила на бизнеса близо 1,055 млрд. лева данък добавена стойност (ДДС) през последните два месеца на 2013 г. Това пок...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com