Гала е с коронавирус

19387
Гала е с коронавирус

Водещата на "На кафе" Гала е с коронавирус. "Не мога да кажа, че съм във върхова форма, но не съм и много зле. Температурата ми е 37.7", обясни тя в ефира на Нова тв. Връзката беше по телефона.

"Имам едно сериозно главоболие, малко болки в гърлото, ниска температура и хрема. Симптоми като на един обичаен грип, но, за съжаление, тестът ми се оказа положителен. Странното е, че симптомите ми се развиха за 3 часа. След една прекрасна събота и неделя. В понеделник, малко преди началото на предаването, усетих една лека сухота в гърлото. Започна предаването - започнаха болки в главата. И вече в края на предаването вече бях и с температура и с хрема. В рамките на 3 часа развих всичките тези симптоми", разкри водещата и добави: "Това беше причината да си направя тест, който късно вечерта се оказа положителен"

Гала сменя панелистите си, вижте кои са новите водещи

Новият сезон на "На Кафе" поднесе серия от изненади и най-вече рокади за зрителите, но най-голямата е, че панелистите, които ще правят ...

Гала очаква днес да ѝ бъде назначено лечение.

Предстои и днес мъжът до Гала - Стефан, да си направи тест, но за момента той няма симптоми. "Ние до този момент бяхме непрекъснато заедно". Водещата разкри, че той е с 0 кръвна група и се надява да му се "размине".

Никаква представа нямам, коментира тя въпроса къде може да се е заразила. "Още повече, че миналата седмица в сряда целият екип си направихме тестове и всички бяхме негативни. Аз съм човек, който почти никъде не ходи, не излиза, не посещава светски събития, то не че има в момента." Не съм излизала никъде и уикенда, но съм се заразила, допълни тя.

"Едно успокоение имам - не посрещах гостите (в предаването) в близък контакт от началото на затягането на мерките. Не се ръкуваме, той сяда на разстояние от мен. Сами взехме това решение за сигурността на гостите и виждам, че е правилно", разкри Гала и призова хората да се пазят.

Коя е Aндрea Бaндa Бaндa - една от ководещите в "На кафе" при Гала

Въпрeки чe вce oщe ce cтaрae мнoгo упoритo дa криe любoпитни фaкти oт личния cи живoт, eднa oт кoвoдeщитe при Гaлa e нa път дa пoднece ...

Колко са нейните контактни лица като водеща на предаването "На кафе" и има ли заразени нейни колеги от панела, все още не се знае.

Извинявам се на всички, на които създавам неудобства и ще им се наложи да се тестват, защото са били около мен, каза тя за колегите си. Те ще се изследват отново и се надявам да са в ефир още преди мен, каза Гала.

Докато това стане ясно и всички са добре "На кафе" вади архива: Днес ще бъде излъчено повторение на старо предаване "На кафе", както и в следващите дни, обясни тя и добави: "Този месец ставаме на 20 години и архив доста имаме".

Иска ми се да кажа на хората да се пазят и да не си играят на руска рулетка, завърши водещата.

Гери Малкоданска е с коронавирус

Гери Малкоданска, синоптичката на Нова тв, е с коронавирус и е на домашно лечение, съобщи тя пред телевизията. Лекува се с антибиотик и...

Припомняме, че вчера стана известно, че и Гери Малкоданска е с коронавирус, а тя беше една от панелистките в предаването по Нова тв. Тя се редуваше се с другата синоптичка в телевизията - Никол Станкулова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

След поредния протест: Започва ремонт на водопровода на село Брестовица

Прогноза за времето - 18 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 17 април 2024 г.

Искат почти двойно поскъпване на таксата за личните карти

Адвокатът на Живко Коцев: Ще докажем, че е невинен (ВИДЕО)

Д-р Николай Василев: Нужна е промяна в структурата на обществото (ВИДЕО)

50% по-изгоден пазар за Великден до 21 април

4 салона за красота в София за перфектна визия

Времето утре - 18 април 2024 г.

BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com