Героите ни от Евровизия вече са на родна земя

26764
Снимки: БГНЕС

Крисия, Хасан и Ибрахим - децата, които прославиха България, печелейки второ място на детската "Евровизия", се завърнаха в България.

Крисия за първи път каза, че е уморена, съобщава. Тя добави, че е и удовлетворена. „Не съм очаквала първото място и не съм разочарована, аз съм щастлива,“ заяви малката певица в ефира на БНТ.

Крисия доказа, че има как

България е свикнала да мисли, че "Евровизия" е нагласен конкурс, в който вотът е политика. И в много отношения, с право. Лобитата са фа...

На въпрос как са овладели тази голяма сцена, малките пианисти Хасан и Ибрахим отговориха: „Много лесно беше. Ние сме свикнали“.

Българските малчугани се представиха на конкурса, който се състоя в Малта, с песента "Планетата на децата".

„Крисия се справи великолепно. Хасан и Ибрахим нямаха никакви проблеми. Имахме нашите страхове първите дни със състоянието на гърлото й“, заяви Евгени Димитров-Маестрото. За критичен момент той описа токовия удар, който бе прекъснал генералната репетиция изпълнението на Крисия. „15-20 секунди след началото на песента светлините спряха, после и музиката. Трябваше да чакаме около 1 час. Не ни пуснаха да се приберем в гримьорната. Това беше сериозен шок за децата, които казаха „Провалихме се“, разказва Маестрото.

„Не знам как се овладях, но се радвам, че го направих, защото иначе нямаше как да се случат нещата“, споделя Крисия, която добави, че, прибирайки се у дома, първото което ще направи е да види семейството, приятелите и училището си. Малката звезда разказа, че много се е радвала, когато всички пътници в самолета са й ръкопляскали, а пилотът я е поздравил.

Историческо: Крисия втора на "Евровизия"!

Крисия Тодорова, заедно с близнаците пианисти Хасан и Ибрахим, които са представителите на България на детската "Евровизия", завършиха ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com