Христо Мутафчиев "уволни" Слави Бинев от културата

28188
Христо Мутафчиев "уволни" Слави Бинев от културата
Снимка: БГНЕС

Шефът на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев "уволни" Слави Бинев от културата. "Да си взима нещата и да си ходи! Имам проблем с марката "Слави Бинев", а не с личността му!". Това заяви пред bTV известният актьор по повод новината, че Слави Бинев ще оглави Комисията за култура и медии в парламента.

"Ако се окаже диалогичен човек, няма проблеми. Ако има идея за движението напред, супер. Когато гилдията обаче иска протест, аз не мога да не съм с тях, обясни Мутафчиев. - Бих се зъбил на всеки, който се ебава с гилдията. В този смисъл Слави Бинев да си събира нещата и да си тръгва. Не съм запознат с неговата компетенция. Той самият говореше, че Бойко Борисов имал минало. А той с какво минало е, за да говори? БИАД си беше ъндърграунд клуб, в който имаше курви и се хвърляха салфетки”, каза Мутафчиев.

Вежди Рашидов между Христос и Сатаната

В свиреп спор "за" или "против" новия-стар министър на културата Вежди Рашидов влязоха журналистът от вестник "Култура" Копринка Червен...

Актьорът коментира и министъра на културата Вежди Рашидов. Мутафчиев обаче обясни, че тук става въпрос за съвсем различна марка. "Вежди е личност. Той направи марка с изкуството, което прави, обясни актьорът. - Когато марката е БИАД, е различно, нали?".

Мутафчиев добави още, че обича деня като ден, а нощите не са му по вкуса, защото са тъмни и му се спи. "Много хора ме обичат, но пък и колко ме мразят. Българите не обичаме успелите. Така ни стои това затапено отзад. Аз съм пич, но съм добро момче", завърши той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...